Poyraz Karayel 29. Son bölüm -(Tehlikeli oyunlar)

Çarşamba akşamlarının hatırı sayılır izlenme oranlarına sahip olan dizilerinden bir tanesi olan Poyraz Karayel son bölümü izleyenlerini bir kez daha ters köşe yapmayı başardı. Poyraz Karayel 29. Bölüm’de Adil Polat’ın aslında bir hayal ürünü olduğu ve gerçekte Poyraz’ın milletvekili olan babası olduğu öğrenildi. Poyraz Karayel 29. Son bölüm izleyenler tehlikeli oyunların oynandığını anladı.

Poyraz Karayel 29. Son bölüm -(Tehlikeli oyunlar)

Poyraz Karayel 29. Son bölüm yayında ve tek parça izleyebilirsiniz. Kanal D’nin en çok sevilen ve en çok izlenen dizilerinden biri olan ve 28 Ekim Çarşamba akşamı hayranlarını koltuğa yapıştıran Poyraz Karayel 29. Bölüm’de neler oldu?

Poyraz Karayel son bölümünde; Ayşegül ve Poyraz birbirinden kopamamaya devam etti. Bu arada tehlikeli bir oyun oynandığını anlayan izleyiciler bu oyunu bölüm sonunda tam anlamıyla ancak çözebildi. Bahri Umman ile Despina hanım git gide yakınlaşmaya devam ediyor. Herkes Adil Polat’ı ararken Poyraz Karayel o ismi zekası sayesinde çoktan bulmuştu. Adil Polat bir oyun oynayıp kendisini vurdurtmaya çalışacak ve Poyraz da babasının hayatını kurtardığını zannedecekti. Poyraz’ı bu şekilde yanına çekmeye çalışan kurnaz babası, oğlunun daha da kurnaz olduğunu hesaba katmamıştı. Bu hain planı çoktan anlayan Poyraz oyuna karşı oyun oynuyor ve bölüm sonunda bunu Meltem’e de anlattı. İşte Poyraz Karayel son bölüm izleme linki…

POYRAZ KARAYEL 29. BÖLÜM (28 EKİM) İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Diyarbakır Söz