Poyraz Karayel yeni 38. Bölüm 2. Fragmanı (Poyraz’ın yeni görevi) -

Kanal D’nin en çok sevilen dizilerinden olan Poyraz Karayel 38. Bölüm fragmanı yayınlandı ve izleyebilirsiniz. Poyraz, yeni bölüm fragmanında izleyeceğiniz üzere büyük bir şok yaşıyor ve görevden uzaklaştırılıyor. Poyraz Karayel yeni bölüm 2. Fragmanını izlemek için detayları derledik. İşte Poyraz Karayel 38. Yeni bölüm fragmanı izleme şansı…

Poyraz Karayel yeni 38. Bölüm 2. Fragmanı (Poyraz’ın yeni görevi) -

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

İyi bir izlenme oranına sahip olan Poyraz Karayel’de herkesin ayrı bir hikayesi var ve bu durum izleyiciyi diziye bağlayan en önemli etkenlerden biri. Poyraz Karayel 37. Bölüm’de Poyraz, Babası İsmail Karayel’i yani Adil Topal’ı vurmuştu. Bunun üzerine bu bölümde Meltem ağabeyi Poyraz’a büyük tepki gösteriyor. Poyraz Karayel 38. Bölüm fragmanını izleyenler iç hesaplaşmaya şahit oluyor. Mete’nin ölümü Bahri Umman’ı derinden etkiliyor ve Bahri iç hesaplaşma yaşıyor.

POYRAZ KARAYEL’İN YENİ GÖREVİ

Poyraz, babasını vurduğu için Amirlik görevinden bir süre için uzaklaştırılarak başka bir göreve atandı. Poyraz, artık ünlü şarkıcı Selin Karaca’yı koruyacak.  Songül’ün gammazlığı sonrası Ümran’ın kocası hapisten kaçtı ve Ümran’a da dayak üstüne dayak atıyordu. Ayşegül bunu ilk fark eden kişi oldu ama başı belaya girdi. Sema hastalığını itiraf ederek Sefer’e bir video hazırlar ancak tesadüfe bakın ki bunu fark eden kişi Dafne olur. Dafne bu gerçeği Sefer’e söyleyebilecek mi yoksa ona olan aşkından bu büyük sırrı saklayacak mı? Poyraz Karayel 38. Bölüm 30 Aralık Çarşamba akşamı Saat 20.00’de Kanal D’de!

İşte Poyraz Karayel 38. Bölüm 2. Fragmanı

Kaynak: Diyarbakır Söz