Poyraz Kareyel 46. Bölüm Fragmanı Yayınlandı, Nefesler Kesildi, Poyraz Karayel son bölümde neler oldu?

Kanal D ekranının sevilen dizilerinden biri olan ve reytingde rekor kıran dizi Poyraz Karayel 46. bölüm fragmanları yayınlandı. Başrollerinde Burçin Terzioğlu ile İlker KAleli gibi başarılı oyuncuların yer aldığı dizide çok önemli gelişmeler yaşadı. Bu akşam ekrana gelecek olan Poyraz Karayel 46. bölüm fragmanında Melten Gerçek babasının yanına gidiyor.

Poyraz Kareyel 46. Bölüm Fragmanı Yayınlandı, Nefesler Kesildi, Poyraz Karayel son bölümde neler oldu?

Poyraz Karayel'de nefesler tutuldu. Kanal D'nin en çok izlenen dizisi Poyraz Karayel 46.bölümü ile bu hafta izleyicisini ekrana kilitleyecek. 24 Şubat yani bu akşam yayınlanacak olan Poyraz Karayel'in 46.bölümünde Poyraz zor durumda kalıyor.

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sadreddin vurulmuş ve ağır yaralı biçimde hastaneye kaldırılmıştır. Sadreddin hastanede yaşam savaşı verirken, Bahri oğlunun acısıyla yıllardır görüşmediği ne kadar eski mafya babası varsa toplar. Amaç Adil’e ulaşacak bir yol bulmaktır.Bahri ve adamları nihayet Adil’in şantaj kasetleri çekmek için düzenlediği bir partinin yerini öğrenirler. İçeriye casus olarak sızmaya Meltem gönüllü olur. Ama Meltem’in bu cesareti ona fazlasıyla pahalıya patlayacaktır...

Ayşegül ve Poyraz Sadreddin’in vurulmasının şoku yanında kendi hesaplaşmalarına da devam etmektedir. Ayşegül ne derse desin Poyraz doktoru öldürdüğünden dolayı pişman değildir. Ama bu cinayet hiç beklenmedik şekilde Ayşegül’ün başını belaya sokar, Ayşegül kürtaj sırasında yaşadığı travmayı adeta bir kez daha yaşar, Ayşegül’e bu çektirdikleri Poyraz’ın yaptığıyla yüzleşmesini sağlar. Üstelik cinayetten dolayı kendisi de hapse girme riskiyle karşı karşıyadır.

Kanal D ekranının sevilen dizilerinden biri olan ve reytingde rekor kıran dizi Poyraz Karayel 46. bölüm fragmanları yayınlandı. Yarın akşam ekrana gelecek olan Poyraz Karayel 46. bölüm fragmanında Bahri Umman ve Adil Topal karşılaşması yaşanacak. Poyraz Karayel 46. bölüm fragmanında Ayşegül ve Poyraz evlilik kararınını açıklayacak.

Çarşamba akşamlarının aksiyon yüklü dizisi Poyraz Karayel yeni bölüm fragmanları izleyicileriyle buluştu. Her hafta yeni bir gelişmeyle takipçilerini şaşırtmayı başaran Poyraz Karayel 42. bölüm fragmanlarıyla yeni bölümün ilk ipuçlarını verdi. Geçtiğimiz hafta Poyraz'ın evlilik teklifinin damga vurduğu dizide bu hafta Adil ve Bahri karşılaşıyor. Adil'in peşlerine taktığı adamla uğraşan Ayşegül ve Poyraz ise çok kötü bir sürprizle karşı karşıya geliyor.İlker Kaleli, Burçin Terzioğlu ve Musa Uzunlar'ın başrollerini paylaştığı Poyraz Karayel 46. bölümüyle yarın akşam saat 20.00'de Kanal D'de!

POYRAZ KARAYEL SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Poyraz nihayet öz babası Adil Topal’la karşı karşıyadır. Adil Topal’ın onu karşısına getirtmesinin nedeni ise kan dondurucudur. Poyraz, Adil Topal’a boyun eğmez. Ama söylediklerini göz ardı etmesi de o kadar kolay olmayacaktır.

Tüm bunlardan habersiz olan Ayşegül ise kendisini dövmeye kalkan evsizin hakkından gelir. Üstelik Ayşegül evsizi tutanın Begüm olduğunu öğrenince Begüm’ü köşeye sıkıştırma fırsatını da yakalar. Sefer’in çocuk isteği Sema ile aralarının gerilmesine neden olur. Sema çocuk fikrine asla yanaşmamaktadır. Sadreddin’in İpek’le olan gizli ilişkisini nihayet Bahri öğrenir, peki ne tepki verecektir? Hiç beklenmedik şekilde gelen Ayşegül’ün hamilelik haberi Poyraz’la Ayşegül için yepyeni bir dönüm noktası olacaktır...

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler