PUHU TV Fİ 8 ve . bölüm fragmanı! Serenay Sarıkaya Mehmet Günsür sevişme sahnesi olay oldu

Dijital ortamın en çok izlenilen yeni nesil dizisi, Serenay Sarıkaya ve Mehmet Günsür'ün başrollerinde oynadığı Fi dizisinin en çok konuşulan sahnesi kesinlikle ki Serenay Sarıkaya Mehmet Günsür sevişme sahnesi olarak belirlendi. Fi 8 ve 9. bölüm fragmanları yayınlandı.

PUHU TV Fİ 8 ve . bölüm fragmanı! Serenay Sarıkaya Mehmet Günsür sevişme sahnesi olay oldu

Dijital ortamın en çok izlenilen yeni nesil dizisi,  Serenay Sarıkaya ve Mehmet Günsür'ün başrollerinde oynadığı Fi dizisinin en çok konuşulan sahnesi kesinlikle ki Serenay Sarıkaya  Mehmet Günsür sevişme sahnesi olarak belirlendi. Fi 8 ve 9. bölüm fragmanalrı yayınlandı. Öyle ki en çok aranan vümlenin Serenay Sarıkaya  Mehmet Günsür sevişme sahnesi olduğu da belirlendi. İşte Fi dizisi son bölüm ve Yaşananlar detayda.

'Fi' dizsinin yeni bölüminde 'Duru' karakterine hayat veren Serenay Sarıkaya, 'Deniz' karakterini canlandıran Mehmet Günsür ile cesur sahnelerde yer aldı.

Güzel oyuncu, daha önce yaptığı açıklamada, sevgilisi Kerem Bürsin bu sahneleri kıskanmadığını söylemişti.

'Duru'nun, 'Can Manay'ın kendisine aşık olduğunu anladığı yeni bölüm, 19 Mayıs Cuma günü izleyicilerle buluşacak.

GEÇTİĞİMİZ HAFTA DA GÜNDEMDEYDİ

Puhutv'de izlenme rekorları kıran Fi dizisi bu kez de sosyal medyada bir takipçinin ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'dan 'yeni bölüm' rica etmesiyle gündemde...

Fi'nin yeni bölümlerinin (7-8-9) 19 Mayıs'ta yayınlanacağı duyurulmuştu. Ancak sabırsız bir Fi izleyicisi dizinin baş karakteri Duru'ya (Serenay Sarıkaya) "19 Mayıs'ı nasıl bekleyeceğiz, en azından 7'nci bölümü yayınlayın" diye serzenişte bulundu.

Bu paylaşım sonrası Serenay Sarıkaya, bir gülücük emojisiyle takipçisine ve Puhutv hesabına çağrıda bulunarak "Var mıdır bunun bir çaresi?" diye cevap verdi.

Bu gelişmeler üzerine puhutv Twitter hesabından, "Bu kadar isteğe, bu büyük sevgiye karşı koyamadık" mesajı paylaşıldı. Daha sonra ise 21.00 itibariyle Fi 7. yeni bölümü puhutv'de yayınlandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz