Recep İvedik ve eşi'nden Bodrum tatili!

23 Mayıs’ta Prag’da dünya evine giren Şahan Gökbakar ve Selin Ortaçlı’nın magazincilerden kaçışları artık bitti. Yakışan ikili, nikah sonrası ilk kez Bodrum’da birlikte objektiflere takıldı. Güzel oyuncu Selin Ortaçlı, belirginleşen göbeğiyle dikkatleri üzerine çekerken, erkek bebek bekledikleri de öğrenildi. Yani, Şahan Gökbakar ve Selin Ortaçlı Bodrum'da ‘Yavru Şahan’ da yolda.

Recep İvedik ve eşi'nden Bodrum tatili!

Türkiye'yi en çok güldüren komedyenlerin başında gelen Şahan Gökbakar, “Osman Pazarlama” adlı yeni sinema filminin çekimlerine tatil molası verdi, 6 aylık hamile eşi Selin Ortaçlı’yla beraber tatile çıktı. İkili, Şahan Gökbakar’ın akrabalarıyla beraber, her ünlü gibi Bodrum’u tercih etti. Gökbakar ve Ortaçlı, dün sabah Yalıkavak’a demirli teknelerinde objektiflere takıldı.

MİNİK BEBEĞE SU İÇİRDİ!

Teknede ağırladıkları yakınlarının bebeğiyle yakından ilgilenen Selin Ortaçlı, minik bebeğe su içirirken objektife yansıdı.

ŞAHAN ERKEK BABASI OLUYOR!

6 aylık hamile olan Selin Ortaçlı, erkek bebek bekliyor. Şahan Gökbakar, Instagram’da koala fotoğrafı paylaşarak “Hayatta en önemlisi, sizi seven bir kadın” notuyla takipçileriyle paylaştı.

Kaynak: Akşam

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler