Rosie Mac dublör dediğin böyle olur

Böyle olur dublör dediğin. İşte Game Of Thrones dizisinin güzel oyuncusu Khaleesi (Emilia Clark)’ın dublörü Rosie Mac’in Clark’a olan benzerliği hakikaten “Dublör dediği böyle olur” dedirtiyor. İşte Emilia Clark’ın dublörü Rosie Mac, baksanıza nasıl da benziyorlar.

Rosie Mac dublör dediğin böyle olur

EMRE ATEŞ

Dünyada ve Türkiye’de en çok izlenen yabancı dizisi olma unvanını hala koruyan Game of Thrones dizisinin Khaleesi’si Emilia Clark'ın dublörü Rosie Mac. Rosie Mac Clark'a olan benzerliğiyle tüm dikkatleri üzerine çekti. Hem Bu kadar güzel  olması ve hem de Clark’a olan benzerliği ününe ün kattı.

Dünynın en çok izlenen dizisi Game of Thrones dizisinde ejderhaların annesi Khaleesi’ye hayat veren güzel yıldız Emila Clark’ın dublörü Rosie Mac güzelliği ve Clark’a olan benzerliğiyle şaşırtıyor.

GOOGLE’DA EN ÇOK ARANAN İSİM ROSİE MAC

Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa’da magazin medyasında fotoğrafları yayınlanan Rosie Mac bir anda Türkiye’nin de gündemine girmeyi başardı. Üstelik Rosie Mac Google’da da en çok aranan isim konumunda. Rosie Mac 18 yaşında ve modellik yapıyor. Ama bu yaşta cast ajansı sahibi olması da şaşırtan bir diğer özelliği

İşte Rosie Mac.

Kaynak: Diyarbakır Söz