Görüş Bildir

Rüzgar Erkoçlar; Avşar kızı ile aynı film sahnelerini redetti!

Adını bir asker dizisindeki Güneş rolü ile tanıtan Rüzgar Erkoçlar geçtiğimiz sene geçirdiği başarılı cinsiyet değiştirme ameliyatı ile erkek olmuştu. Genç kızların rüyalarını süsleyen Rüzgar Erkoçlar; geçtiğimiz haftalarda da Avşar kızı Hülya Avşar ile aynı film de rol alacağı konuşuldu. Hülya Avşar ile Rüzgar Alkoçlar aynı film de sahne alacaklar mı? Rüzgar Erkoçlar'ın Hülya Avşar ile oynayacağı ne filminin adı ne?

Rüzgar Erkoçlar; Avşar kızı ile aynı film sahnelerini redetti!

Adını bir asker dizisindeki Güneş rolü ile tanıtan Rüzgar Erkoçlar geçtiğimiz sene geçirdiği başarılı cinsiyet değiştirme ameliyatı ile erkek olmuştu. Genç kızların rüyalarını süsleyen Rüzgar Erkoçlar; geçtiğimiz haftalarda da Avşar kızı Hülya Avşar ile aynı film de rol alacağı konuşuldu. Hülya Avşar ile Rüzgar Alkoçlar aynı film de sahna alacaklar mı? Rüzgar Erkoçlar' ın Hülya Avşar ile oynayacağı ne filminin adı ne?

Nişantaşı’nda bir kız arkadaşıyla görüntülenen Rüzgar Erkoçlar, Hülya Avşar’la aynı filmde rol alacağı haberleri hakkında açıklama yaptı.

Hürriyet'ten Cenker Tezel'in haberine göre; mekan çıkışında muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Erkoçlar, Hülya Avşar’la aynı filmde rol alacağı haberler sorulunca "Ben istemedim. Senaryo bana uygun değildi, kabul etmedim" dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi