Rüzgarın Kalbi 3. Son Bölüm’de Kutay’ın büyük oyunu - İzle

Fox TV’nin Cumartesi vazgeçilmez dizisi olan Rüzgarın Kalbi 3. Bölümüyle ekranlara konuk oldu. Rüzgarın Kalbi 3. Bölümü izleyenler Kutay’ın büyük oyununa şahit oldu. Rüzgarın ise 3. Bölümün sonuna doğru Zeynep’in sözleri yüzünden çekip gidince herkes şoke oldu. Zeynep’in Rüzgarı geri dönüp döndüremeyeceği merak konusu oldu. Rüzgarın Kalbi 3. Son bölüm izleme videosu ve neler oldu detayları haberimizde…

Rüzgarın Kalbi 3. Son Bölüm’de Kutay’ın büyük oyunu - İzle

3 Eylül Cumartesi akşamı 3. Bölümüyle ekranlara konuk olan Rüzgarın Kalbi dizisi izleyenlerini yine ekrana kilitledi. Dizi reytinglerinde başarılı bir grafik yakalayan Rüzgarın Kalbi 3. Bölümüyle de liderliğe aday. Rüzgarın Kalbi 3. Bölümde neler oldu, Rüzgarın Kalbi son bölüm tek parça izle, Rüzgarın Kalbi dizisi izle gibi aramalar da Google’da trend oldu. Peki, Rüzgarın Kalbi 3. Bölümde neler oldu? İşte cevabı..

RÜZGARIN KALBİ 3. BÖLÜM’DE NELER OLDU?

Rüzgarın Kalbi 3. Son Bölümünde; Rüzgarı Zeynep’in yanında gördükçe sinirden deliye dönen Kuday, açık artırmada Zeynep’in resmini de kaptırınca daha da çıldırdı. Kutay, Rüzgar’ın evine gidip hem evi dağıttı, hem de aldığı tabloyu paramparça etti, ancak anahtarını da evde düşürdü. Öte yandan Rüzgar’ın annesinin çıkıp gelmesi işleri alt üst etti. Annesini bir anda karşısında gören Rüzgar kızdı ve evine doğru yol aldı. Ancak Rüzgar evdeki dağınıklığı görünce şaştı kaldı.

KUTAY’IN BÜYÜK OYUNU

Kutay’ın mekanına giden Rüzgar, Kutay’a Zeynep’in de kendisinin de yakasından düşmesini istedi. Kutay ise büyük bir şeytanlık yaparak kendini vurdurtup, Rüzgar’ın yaptığını söyledi. Zeynep ise çok şaşırdı bu duruma ve Kutay’ın yarasına baktı. Sevdiği kızın acısını hala yaşayan Rüzgar derin üzüntü içerisinde. Rüzgarın annesiyle konuşması herkesi etkiledi. Kutay’ın Zeynep’le barışmak için yaptığı planlar ise bitmek bilmiyor. Rüzgarın Kalbi 3. Bölümde ayrıca Kutay Zeynep’i kaçırdı, Rüzgar da peşlerinden gitti. Zeynep ise Rüzgar’a “Sen kimsin ya, beni merak etme” deyince Rüzgar üzülüp geri döndü. Kutay’a bu defa gerçekten vuran Rüzgar yine Zeynep’i şaşırttı ve kızdırdı. Kutay yeniden Zeynep’le birlikte olmak için hain planları sonucunda yüzükle tekrar teklif etti, ancak Zeynep’ten yine ret yanıtı aldı. Rüzgarın Kalbi dizisi 3. Son bölümü aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Kaynak: Diyarbakır Söz