Görüş Bildir

Safiye SULTAN Hülya AVŞAR yönetmeni kovdurduu!!!

Yılların eskitemediği güzellik Hülya Avşar, bir o kadar da agresifmiş. Yeni Sezonda Kösem Sultan dizisinde Safiye Sultan karakterine hayat verecek olan Avşar kızı ile dizinin yönetmeni Zeynep Günay Tan arasında kriz çıktı. Hülya Avşar ise yapımcılara rest çekerek; “Ya o ya ben” dedi. Böylelikle yapım şirketi Tan ile yolları ayırdı. İşte ayrıntılar…

Safiye SULTAN Hülya AVŞAR yönetmeni kovdurduu!!!

Geçtiğimiz haftalarda, daha önce de birçok başarılı dizide imzası olan Zeynep Günay Tan ile yollar ayrılmıştı. Dedikodulara göre başarılı yönetmen ile dizinin yabancı oyuncusu Anastasia Thsilimpou arasındaki kavga, krizin sebebiydi.

AİLEVİ SEBEPLERDEN DOLAYI BIRAKTI DENİLMİŞTİ AMA!

Bunun üzerine de yapımcı firma, "Zeynep Günay Tan, görevini ailevi sebeplerden dolayı bıraktı" açıklaması yaptı.

TAN’I İŞİNDEN EDEN İSİM: HÜLYA AVŞAR!               

Ancak Tan'ı işinden eden isim Hülya Avşar'dı. Setin ilk gününden itibaren gergin tavırlar sergileyen Avşar Kızı, kaprisleriyle Zeynep Günay Tan'ı bıktırdı. Geçtiğimiz günlerde de Hülya Avşar ile Tan arasındaki kriz, doruğa ulaştı. Avşar, yapımcılara "Ya ben, ya o" diye rest çekti.

HÜLYA AVŞAR'IN İLK KIYIMI!

Yetkililer de, bu rest üzerine Zeynep Günay Tan'ın görevine son verdi. Böylece dizide 'Sultan' rolünü oynayacak olan Hülya Avşar, ilk kıyımı yaptı! Avşar'ın set ekibine karşı da sürdürdüğü agresif tavırlar, çalışanları bezdirdi.

Kaynak: Hürriyet/Kelebek

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi