Görüş Bildir

Sarışın Bomba Kıvanç Tatlıtuğ Paris'te olaylı düğün yapıp anasını kızdırmıştı, şimdide Cümbür Cemaat tatilin keyfini çıkartıyor, kimdir?

Geçtiğimiz gün Paris'te evlenen Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer arkadaşları ile Paris sokaklarında günlerini gün ediyorlar. Türkiye'den yakın arkadaşları olan Sedef Avcı-Kıvanç Kasabalı, Rıza Kocaoğlu, Uluç Bayraktar, Tanem Sivar ve Zeynep Beşerler beraber zaman geçirip bol bol selfie yaparak herkesi kıskançlık krizine sokuyorlar.

Sarışın Bomba Kıvanç Tatlıtuğ Paris'te olaylı düğün yapıp anasını kızdırmıştı, şimdide Cümbür Cemaat tatilin keyfini çıkartıyor, kimdir?

Geçtiğimiz cuma günü Paris'te evlenen ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ ile stil danışmanı Başak Dizer'in düğününe çiftin yakın arkadaşları da katıldı. Sedef Avcı-Kıvanç Kasabalı, Rıza Kocaoğlu, Uluç Bayraktar, Tanem Sivar ve Zeynep Beşerler; bu mutlu günlerinde arkadaşlarını yalnız bırakmadı. Konuklar, düğün sonrasında ise hep birlikte bir gezi programı düzenledi. Paris sokaklarını gezen ekip, her yerde toplu halde fotoğraflar çektirdi.

Düğüne Galatasaraylı futbolcu Wesley Sneijder ve eşi Yolanthe Cabau da katıldı. Cabau, düğün sonrası minik oğlu Xess Xava ile Paris sokaklarını gezdi.

Başak Dizer, “Kelebeğin Rüyası” filminde şair Muzaffer Tayyip Uslu’yu oynayan eşi için, sosyal medyada romantik bir paylaşım yaptı. “Bir koku var sende, sıcak yaz akşamlarına mahsus... Ellerinde mi, saçlarında mı, gözlerinde mi bilmem... Bir koku var sende, sıcak yaz akşamlarına mahsus... M. Tayyip Uslu...”

KIVANÇ TATLITUĞ KİMDİR?

Gümüş ve Aşk-ı Memnu dizileri ile yıldızı parlayan dizi ve sinema oyuncusu. Profesyonel basketbol oyunculuğu ve mankenlik de yapmıştır.

 Kıvanç Tatlıtuğ 27 Ekim 1983 tarihinde, beş çocuklu ailenin bir ferdi olarak Adana'da doğdu. Ortaöğrenimini Yenice Özel Çağ Lisesi'nde tamamladıktan sonra Pastane işleten babası Erdem Tatlıtuğ’un geçirdiği ciddi bir kalp ameliyatından sonra ailesi ile birlikte 1997 yılında İstanbul'a yerleşti. İstanbul Kalamış Lisesi'nden mezun oldu. Annesinin adı Nurten’dir.

Aktörlük ve mankenlik yapmadan önce uzun süre basketbol ile uğraştı. Adana'da Fiskobirlik, Çukurova ve Tarsus Amerikan klüplerinde başladığı amatör basketbol kariyerini İstanbul'a yerleştikten sonra profesyonel seviyeye taşıdı. Ülkerspor ile (2 yıl) başlayan birinci lig macerası, Beşiktaş (1 yıl) ve Fenerbahçe (1yıl) basketbol klüplerinde devam etti; fakat tekrar geri döndüğü Beşiktaş ile beraber antreman çalışmaları yaptığı sırada sakatlanarak basketbol hayatını noktalamak zorunda kaldı.

Annesinin teşvikleriyle başladığı mankenlik kariyeri, iki yıl kadar sürdü. Mankenlik ajanslarıyla çalışan profesyonel bir manken olan Tatlıtuğ, 2002 yılında düzenlenen Best Model yarışmasını kazanarak Türkiye birincisi oldu ve Best Model of the World'e katılmaya hak kazandı.

2002 yılında katıldığı Best Model of the World yarışmasını kazanmasıyla beraber uluslararası arenada kendini gösterme fırsatı yakalayan Tatlıtuğ, Success Ajans'ın teklifini kabul ederek modellik yapmak üzere Paris'e yerleşti ve orada 1.5 yıl yaşadı. 2002 yılında, Kainat Güzeli Azra Akın ile tanıştı ve çiftin ilişkisi 2008 yılına kadar devam etti. 2011 yılında barışan çift 2013 şubatında yine ayrıldıktan sonra tekrar 2013 martında barıştılar ama bu sefer evlilik kararı aldıklarını duyurdular.

2005 yılında, Gümüş adlı dizide Songül Öden ile beraber başrolleri paylaştı. Gümüş, Türkiye ve Arap ülkelerinde çok popüler hale gelince bazı ülkelerde "genel ahlaka aykırı" olduğu gerekçesiyle yayınının durdurulması gündeme geldi fakat bu durum hiç gerçekleşmedi.

2007 yılında Gümüş'ün bitmesinin ardında Menekşe ile Halil dizisinde ve Amerikalılar Karadenizde 2 adlı filmde rol aldı. 2008 yılında, başrollerini Beren Saat ile beraber paylaştığı ve Halit Ziya Uşaklıgil'in aynı adlı eserinden uyarlanan Aşk-ı Memnu dizisine başladı. Bu dizide canlandırdığı Behlül Haznedar karakteri, Tatlıtuğ'a Altın Kelebek Ödülleri'nde "En iyi erkek oyuncu" ödülünü kazandırdı.

Kıvanç Tatlıtuğ, Devlet Tiyatrosu oyuncusu Laçin Ceylan'dan bir süre oyunculuk dersleri almıştır.

2009 yılında, kendisinden 13 yaş büyük olan Meltem Cumbul ile bir ilişki yaşayan Kıvanç Tatlıtuğ, bu ilişkiyi ağustos ayında noktaladı.

2010 yılında “Ezel” dizisinde, dizinin bitmesine doğru kadroya katıldı ve “Sekiz” adlı yan karakteri canlandırdı. Bunun dışında birkaç reklam filminde de yer aldı.

2013 yılında yayına giren Yılmaz Erdoğan'ın çektiği “Kelebeğin Rüyası” adlı filmde yer almıştır. Kıvanç Tatlıtuğ, veremli bir genci canlandırmak için 20 kilo verdiği filmde Yılmaz Erdoğan da o dönem iki şairin hocalığını yapan ünlü şair Behçet Necatigil'i canlandırdı.

2013 yılının mart ayında Kıvanç Tatlıtuğ ve İlker Ayrık Akbank reklam filminde rol aldılar.

Ailesine çok düşkün olan Kıvanç Tatlıtuğ, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın başrolünde 2014'ün Şubat ayında Star Tv'de oynamaya başlayan, Nermin Bezmen’in romanından uyarlanan Kurt Seyit ve Şura adlı dizi film Hilal Saral yönetmenliğinde çekimlerine Kocaeli-Kartepe’de 2013 aralık ayında başladı.

Kıvanç Tatlıtuğ, 19 Şubat 2016 tarihinde stil danışmanı Başak Dizer ile Paris’te evlendi.

Ödülleri :

2009 - 36.Altın Kelebek Tv Yıldızları Ödülleri, En İyi Erkek Oyuncu (Dram) (Aşk-ı Memnu)

2012 - 39.Altın Kelebek Tv Yıldızları Ödülleri, En İyi Erkek Oyuncu (Dram) (Kuzey Güney 1. Sezon)

2013 - Yılın Yıldızları, En Beğenilen Erkek Dizi Oyuncusu (Kuzey Güney)

2014 - 46. Siyad Türk Sineması Ödülleri ,En iyi erkek oyuncu (Kelebeğin Rüyası)

Film ve Diziler :

2007 - Amerikalılar Karadeniz´de 2 (Muzaffer) (Sinema Filmi)

2005 - Gümüş (Mehmet Sadoglu) (TV Dizisi)

2008 - 2009 - Aşk-ı Memnu (Behlül Haznedar) (TV Dizisi)

2008 - Menekşe ile Halil (Halil Tuğlu)(TV Dizisi)

2010 - Ezel (Sekiz/Ramiz)(TV Dizisi)

2010 - Oyuncak Hikayesi 3 (Seslendirme)

2011 - 2012 - Kuzey Güney (Kuzey) (TV Dizisi)

2013 - Kelebeğin Rüyası (Muzaffer Tayyip Uslu)(TV Dizisi)

2014 - Kurt Seyit ve Şura (Kurt Seyit)(TV Dizisi)

2016 - Siyah Beyaz (TV Dizisi)

KIVANÇ KASABALI KİMDİR?

Kıvanç Kasabalı, 24 Şubat 1975 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Bursa, Uludağ Üniversitesi İşletme Bölümünden mezun olmuştur. Gaye Sökmen Ajansına bağlı olarak çalışmaktadır.

 Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı romanından 2006 yılında uyarlanan “Yaprak Dökümü” adlı dizide (Cem) karakterini canlandırırken, Halil Ergün, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar, Tolga Karel, Caner Kurtaran, Bedia Ener, Deniz Çakır, Gökçe Bahadır, Fahriye Evcen, Ege Aydan ile beraber oynamıştır.

2013 yılında Hande Altaylı’nın romanından senarist Mahinur Ergun tarafından uyarlanan başrollerinde Özgü Namal, İbrahim Çelikkol, Burçin Terzioğlu, Mustafa Üstündağ,Yasemin Allen’in oynadığı “Merhamet” adlı dizide Sinan karakterini canlandırdı.

2014 yılında “Ağlatan Dans” adlı dizide Öykü Çelik, Arsen Gürzap ile birlikte oynadı

Kıvanç Kasabalı, ile 2005 Temmuz ayında oyuncu ve model olan Sedef Avcı ile evlendi. Can (d.2013) adında bir oğlu vardır. Oscar adında bir de köpekleri vardır.

Filmleri ve Dizileri :

2014 - Ağlatan Dans (Mert Zoloy) (TV Dizisi)

2013 - Merhamet (Sinan) (TV Dizisi)

2010 - Samanyolu (Ali) (TV Dizisi)

2010 - Küçük Kadınlar 3. Sezon (Ozan) (TV Dizisi)

2006 - 2010 - Yaprak Dökümü (Cem) (TV Dizisi)

2005 - Kanlı Düğün (Cemal) (TV Dizisi)

1999 - Ayrılsak da Beraberiz 1. Sezon (İtalyan Adam) (TV Dizisi)

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi