Şarkıcı Deniz Tekin'in İngilizce Öğretmeni Olduğu İddiasına Hızlı Yanıt!

Deniz Tekin'in İngilizce öğretmeni olduğu iddialarına hızlı bir yanıt geldi! Müzisyen, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamayla söylentilere son noktayı koydu. Yarı zamanlı öğretmenlik yaptığını belirten Tekin, müziği bırakmadığını ve gelecek planlarını esprili bir dille paylaştı. Bu net ve samimi açıklama, hayranlarını ve takipçilerini rahatlattı.

Şarkıcı Deniz Tekin'in İngilizce Öğretmeni Olduğu İddiasına Hızlı Yanıt!

Müzisyen Deniz Tekin, hızlı bir şekilde iddialara yanıt verdi ve müziği bırakıp İngilizce öğretmeni olduğu söylentilerini yalanladı.

Deniz Tekin'in İddialara Yanıtı

Şarkıcı Deniz Tekin, son dönemde müziği bıraktığı ve İngilizce öğretmeni olduğu iddialarıyla gündeme gelmişti. Ancak, Tekin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla bu iddialara kesin bir dille yanıt verdi.

"Yarı Zamanlı İngilizce Öğretmenliği Yapıyorum"

Deniz Tekin, iddiaları yalanlayarak, "Yarı zamanlı İngilizce Öğretmenliği yapıyorum. Son albümümün borcunu aileme yıkmamak için de kılı kırk yararak seçtiğim konsere çıkıyorum hocam." şeklinde açıklama yaptı.

Maksimum 3-5 Bin Lira Kazanıyor

Tekin, alacağı ücretle ilgili de bilgi vererek, "Alacağım parayı da sormadım ama sana söyleyeyim maksimum 3-5 bin liradır, 150 euro etmiyordur." ifadelerini kullandı.

Gelecek Planları ve Kariyer Hedefleri

Şarkıcı, gelecek planlarıyla ilgili de ipuçları verdi. "Donanımı tamamlayınca tam zamanlı öğretmenliğe döner, maksimum 5 sene ülkede çalışır sonra da çoğu yaşıtım gibi damacanaya tecavüz edilmeyen bir ülkeye iltica ederim diye düşünüyorum." diyen Tekin, müzik kariyerine nasıl devam edeceğine dair de ipuçları verdi.

Deniz Tekin, iddialara karşı net ve esprili bir şekilde yanıt vererek, gündemi sakinleştirmeyi başardı. Müziğe olan bağlılığını ve gelecek planlarını paylaşarak, hayranlarını da rahatlattı. Bu açıklama, şarkıcının tarzıyla da uyumlu bir şekilde yapılmıştı.

Kaynak: AJANSLAR