Seksi Model Gisele Bündchen'in yediği baklavanın tadını unutamadı!

Dünyanın en ünlü top modeli Gisele Bündchen, kariyerindeki 20. yılını kitabıyla kutluyor. Bu vesileyle konuştuğumuz Brezilyalı efsane evliliğini, yeni hayatını ve İstanbul günlerini anlattı. Gisele Bündchen yürekleri ağza getirdi, bu ne harikulade hareket böyle!

Seksi Model Gisele Bündchen'in yediği baklavanın tadını unutamadı!

Onu tanımlamak için ‘süpermodel’ kelimesi yetersiz kaldığı için yeni bir kelime türetildi: ‘Übermodel.’ Başarıları göz önüne gelince sözcüklerin yetersizliği de gayet normal. Kariyerinde 20 yılı geride bırakırken, dünyanın gelmiş geçmiş en çok kazanan mankeni oldu. Şahsi serveti 1.2 milyar TL. 11 yıldır elinde tuttuğu ‘dünyanın en çok kazanan top modeli’ titrini, geçen yıl servetine 120 milyon TL katarak güçlendirdi. Özel hayatı da bir hayli imrendirici: Para, şan, şöhret, güzellik, mutluluk... Bir kadın daha ne isteyebilir ki?

BEŞ YIL ÖNCEKİ İSTANBUL ZİYARETİNİZE GELİRSEK... AKLINIZDA NELER KALDI?

-Kendimi çok ‘evde’ hissetmiştim Istanbul’da. Türkiye’yi gerçekten çok seviyorum ve İstanbul’da geçirdiğim zamanları da hep mutlulukla anıyorum. Mutlaka yeniden gelmek istiyorum ama ne zaman olacağını bilemiyorum. Herkes bana çok kibar davranmıştı, insanların ne kadar sevgi dolu olduğuyla ilgili şoke olmuştum. Bir de kahvaltıdan sonra Boğaz’da tekne turu yapmıştık.  Şehrin ne kadar renkli olduğunu, güzelliğini görmek benzersiz bir tecrübeydi.

HER NE KADAR İNCECİK OLSANIZ DA BAKLAVA ÇEŞİTLERİNE KARŞI DA HAYLİ İLGİLİYDİNİZ.

-Gerçekten de akımda en çok kalan baklava... Aşırı lezzetliydi! Kutu kutu götürmüştüm eve....

SONRA BİR FAL BAKMA FASLIMIZ OLMUŞTU, FİNCANDA KIZINIZ OLACAĞI VE KİTAP ÇIKARTACAĞINIZ GİBİ ‘KEHANETLER’ ÇIKMIŞTI. NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ? İNANIYOR MUSUNUZ BU TİP ŞEYLERE?

-Hatırlıyorum. Ben zaten çok ruhani bir insanım. Hayatta hiçbir şeyin tesadüf olduğuna inanmam mesela. Her şey olması gerektiği için olur. İnanırım mistik şeylere, artık nasıl yorumlarsanız...

PEKİ, BAŞKA ÇOCUK PLANLARI DA VAR MI GELECEKTE?

-Hayır. Bence şimdilik iyiyiz, daha fazla çocuk doğurmak gibi bir niyetim yok.

Kaynak:Hürriyet

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler