Selçuk Yöntem, yakışıklı oyuncu Kadir Polatçı’yı çıkaramadı!

Star TV’den ekranlara gelen ve bir dönemin fenomen kahkaha tufanı dizisi olan Kardeş Payı dizisinde Feyza’nın aşık olduğu genci oynayan yakışıklı oyuncu Kadir Polatçı, ATV’den ekranlara gelen fenomen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster’e katıldı. Ama programın sunuculuğunu yapan Selçuk Yöntem yakışıklı oyuncuyu tanıyamadı.

Selçuk Yöntem, yakışıklı oyuncu Kadir Polatçı’yı çıkaramadı!

ATV ekranlarında yayınlanan Selçuk Yöntem'in sunduğu en çok izlenen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının dün akşam yayınlanan bölümüne ' Kardeş Payı' dizisinin sevilen yakışıklı oyuncusu Kadir Polatçı katıldı.

5’İNCİ SORUDA VEDA ETTİ

Selçuk Yöntem ünlü oyuncuyu tanımazken, "Eskiden Ramazan'da iftara davetli gelenlere ayrılırken verilen hediyeye ne ad verilirdi?" sorusuna yanlış cevap verince yarışmaya 5. soruda veda etti. Yakışıklı oyuncu Kadir Polatçı, yarışmadan 1000 TL'lik ödülle ayrıldı.

KADİR POLATÇI KİMDİR?

30 Eylül 1988 İstanbul/Bakırköy’de dünyaya gözlerini açan yakışıklı oyuncu Kadir Polatçı, aslen Sivaslıdır. Şimdiye dek pek çok kısa film çekmiş ve Aşkın Zamanı, Arka Sıradakiler, Arka Sokaklar gibi çeşitli yapımlarda rol almıştır. Tanınması ve sevilen bir karakter olmasındaki en büyük etken Kardeş Payı dizisinde Deniz karakterini canlandırmış olmasıdır. Dizideki Feyza ( Seda Bakan ) karakterinin aşık olduğu kişi olan Deniz, başarılı oyunculuğu sayesinde kısa süre içinde geniş bir hayran kitlesi edinmiştir. Menajeriyle bir gala sonrasında kafede oturan Kadir Polatçı, aynı kafeye Ahmet Kural’ın da gitmiş olması hayatının bir anda değişmesine neden olmuştur.

Kaynak: Diyarbakır Söz