Görüş Bildir

Sema Öztürk de Mahir Kara hayranı çıktı!

ATV’nin en çok izlenen ve fenomen olmayı başaran dizisi Karadayı’da oynayan güzel oyuncu Sema Öztürk rol arkadaşı yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu’nu öve öve bitiremedi. Sema Öztürk hatırlayacağınız üzere bir zamanlar Kurtlar Vadisi Pusu’nun ilk bölümlerinde de rol almıştı. Dizilerin aranan oyuncusu güzellik abidesi Sema Öztürk Turki Ekstra programına röportaj verdi.

Sema Öztürk de Mahir Kara hayranı çıktı!

Oyuncu Sema Öztürk, Karadayı’da birlikte oynadığı yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu hakkında samimi itiraflarda bulundu. Birleşik Arap Emirlikleri merkezli MBC4 kanalında yayınlanan 'Turki Ekstra' programının sorularına içtenlikle cevap veren güzel oyuncu Sema Öztürk, her kadın gibi mücevher kullanmayı sevdiğini söyledi. Karadayı dizisine aslında çok geç; ikinci sezonun sonuna doğru başladığını anlatan Öztürk, şöyle konuştu:

SEVGİYİ PAYLAŞAN BİR EKİBİZ         

"Zor bir rolü; yani assolisti oynayacaktım. Deneme kaydı istediler. Şarkı söyledim orada. Sesim fena değil. Ama oynayacağım karakterin muhteşem bülbül gibi bir sese sahip olması lazımdı. Kayıt çok güzel geçti, şarkıcılarla bile yarıştım bir aslında. Rolü kaptım. Karadayı'ya girdiğime çok mutluyum. Dizi için rolde birbirimize saldırabiliyor, kavga edebiliyoruz. Gerçek hayatımızda çok güzel diyalogları olan, birlikte eğlenmeyi, mutluluğu, acıyı, sevgiyi paylaşan bir ekibiz."

ÇOK KEYİFLİ ÇALIŞIYOR

Kenan İmirzalıoğlu'nun seyirciler gibi dizi ekibi tarafından da çok sevilen bir kişilik olduğunu aktaran güzel oyuncu Sema Öztürk, yakışıklı oyuncu İmirzalıoğlu hakkında "Çok keyifli çalışılan, profesyonel bir oyuncu" yorumunda bulundu. Sema Öztürk, kendisinin canlandırdığı 'Süeda' karakteri için "Kendini sevmeyen adam için kendisini gerçekten çok paraladı, çok şeyden vazgeçti. Ben mesela asla böyle bir şey yapmam. Erkeğin kadına olan ilgisi şefkati iyi. Ama buradaki 'Süeda' erkeğin ilgisini almak için çok çaba sarfediyor. Tam tersine kaybediyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi