Sen Benimsin son bölüm (4. Bölüm) – Ey aşk nelere kadirsin

Fox TV’de yayınlanan başarılı yaz dizilerinden bir tanesi de Sen Benimsin. Sen Benimsin Kiralık Aşk’ın tek rakibi olarak gözüküyor. 10 Temmuz Sen Benimsin 4. Bölüm izleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler için ayrıntıları haberimizde…

Sen Benimsin son bölüm (4. Bölüm) – Ey aşk nelere kadirsin

Sen Benimsin 4. Bölüm yine kendi hayranlarını ekranları başına kilitledi. Sen Benimsin son bölümde neler oldu? Nağme Ejder’in Elvan’la imam nikahı kıymasına bile razı olmuştu. ‘Ey Aşk nelere kadirsin’ dedirtecek aşk Nağme ve Ejder’in aşkı. İşte Sen Benimsin 4. Bölüm (son bölüm – 10 Temmuz) İzleme fırsatı.

SEN BENİMSİN 4. BÖLÜM İZLE

4. BÖLÜM ÖZETİ

Nağme, Ejder’in Elvan’a imam nikâhı kıymasına izin vermiştir. Nikâh kıyılacak, namusu temizlenen Beşir rehin tuttuğu Defne’yi sağ salim evine gönderecektir. Fakat Nağme buna nasıl tahammül edecek, tamamen göstermelik de olsa, kıyılacak bu nikâhtan sonra orada, o çiftlikte mutlu olabilecek midir? Elvan dediğini yapmış, Ejder’in karısı olmuştur sonunda; sevinç içindedir. Nikâh kıyıldıktan sonra çiftlikte Nağme’yi bulamayan Ejder endişelenir. Yoksa Nağme çekip gitmiş midir? Onu bulmalı, bir delilik yapmasına engel olmalıdır.

Kaynak: Diyarbakır Söz