Sera Tokdemir'in kara günü - Babası Ahmet Tokdemir vefat etti!

ATV’den 33 bölümdür ekranlarımıza konuk olan fenomen dizi Kertenkele’nin başrol oyuncusu Sera Tokdemir’in babası Ahmet Tokdemir vefat etti. Sera Tokdemir Instagram’dan babasının vefatını duyurdu.

Sera Tokdemir'in kara günü - Babası Ahmet Tokdemir vefat etti!

Kertenkele’nin başrol oyuncusu Sera Tokdemir’in babası bir süredir yoğun bakımdaydı. Güzel oyuncu Sera Tokdemir babasının vefat haberini ve ne zaman defnedileceğiyle ilgili açıklamayı Instagram’dan yaptı.

Sera Tokdemir’in 74 yaşındaki babası Ahmet Tokdemir’in ünlü at yetiştiricisi olduğu biliniyordu. Efsane atçı olarak ün yapan ve Aristokrat ismindeki atıyla Türkiye Şampiyonluğuna sahip olan Ahmet Tokdemir’in vefatı ayrıca atçılık camiasını da derinden üzdü.

Çok üzgün olduğu gözlenen ünlü ve güzel oyuncu Sera Tokdemir; “Biz ayrı ayrı parçalardan oluşan bir bütündük. Yeniden birleşinceye kadar huzur içinde uyu canımız babamız. Seni çok seviyoruz” diyerek duygularını dile getirmiş.

Sera Tokdemir ayrıca Instagram’dan şu açıklamayı yaptı;

“Babamız Ahmet Tokdemir, 15 Haziran Pazartesi günü (bugün) öğle namazının ardından, Sarıyer Merkez Camii’nden kaldırılarak Kilyos Mezarlığı’na defnedilecektir”

Biz de Ahmet Tokdemir’e Allah’tan rahmet, Sera Tokdemir’e ve kederli ailesine sabırlar diliyoruz.

Kaynak: Diyarbakır Söz