Serdar Ortaç: Tüm yasaklara uyuyorum ama...

Serdar Ortaç bu yaz ilk konserini Bodrumda veriyor. Ancak konser öncesi geleneksel hale getirmiş olduğu alışveriş adetini de yerine getirdi. Serdar Ortaç, doktorunun bir çok şeyi yasakladığını ifade ederken, “En çok sigara beni zorluyor” diye itirafta bulunda.

Serdar Ortaç: Tüm yasaklara uyuyorum ama...

Serdar Ortaç, alışveriş sonrası buluştuğu eşi Chloe’ye yıllardır görmemiş gibi sarılınca çevredekilerin ilgi odağı oldu. Ortaç, “Tüm yasaklara uyuyorum tek derdim sigara” ifadesini kullandı.

Milliyet’in haberine göre; Bu yaz ilk konserini Bodrum'da verecek Serdar Ortaç, konserler için alışverişe çıkmayı ihmal etmedi. MS hastalığı hakkında da konuşan Serdar Ortaç, "Her gün Chloe'yle bir saat sabah sporu yaparak güne başlıyorum. Haftanın belli günleri de bisikletle sahil boyunca tura çıkıyorum. Eğer bunları yapmazsam bacaklarım da uyuşma oluyor" ifadelerini kullandı.

Doktorunun kendisine birçok şeyi yasak ettiğinin de altını çizen ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, "Sigaradan alkole, ekmekten asitli içeceklere, birçok şeyde yasak var. Bunlardan sigara hariç hepsine harfiyen uyuyorum" diye de itiraf etti. Alışveriş sonrası eşi Chloe ile buluşan Ortaç, karısına hasretle sarılınca ilgi odağı oldu.

Kaynak: Diyarbakır Söz