Görüş Bildir

Serdar Ortaç'tan hayranlarına evlilik tavsiyesi

Antalya Kemer'de Ramazan bayramı dolayısıyla sahne alan ünlü sanatçı Sertaç Ortaç, kendisini izlemeye gelen hayranlarına evlilikle ilgili tavsiyelerde bulundu.

Serdar Ortaç'tan hayranlarına evlilik tavsiyesi
Yerli tatilcilerin yoğunlukta olduğu Kemer'de Ramazan Bayramı'nın ilk günü Club Aura'da Serdar Ortaç sahneye çıktı. Konser öncesi kulübün girişinde yoğunluk yaşanırken, Ortaç'ı izlemeye gelenler içeri girebilmek için uzun süre bekledi. İçeri girmeyi başaranlar DJ performansı ve go-go kızlarının gösterileriyle eğlendi.
Saat 02.00 sıralarında Serdar Ortaç'ın sahneye çıkmasıyla eğlence doruğa ulaştı. Dansçılarının eşlik ettiği Serdar Ortaç, sevilen şarkılarını seslendirdi. Konserine başlamadan hayranlarına yine evlilik tavsiyesinde bulunan Serdar Ortaç, "Evliliğin iyi yanları da var kötü yanları da. Bundan sonra dansçılara dokunmak yok. Mesela dansçılarımdan İnci, dans ederken sağ gözümle bile bakamıyorum. Böyle bir kızı dans ederken izleyemiyorsunuz. Hiç kimseye 'balım', 'cicim', 'canım' diyemiyorsunuz. O yüzden beyler 'evlenin' diyorum ama evlenmeden önce iyi düşünün" dedi.DHA
Kaynak: DHA

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi