Görüş Bildir

Serdar Ortaç'tan hayranlarına tavsiye: "Evlenin!"

Ünlü pop şarkıcı Serdar Ortaç, Bodrum’da çıktığı konserde hayranlarına evlenin çağrısında bulundu. “Evlilik dünyanın en güzel şeyi” dedi. Bekar düşmanı Serdar Ortaç’tan hayranlarına çağrı: Evlenin ha!

Serdar Ortaç'tan hayranlarına tavsiye:

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç 'Çek elini kalbimden' adlı şarkı ile çıktığı Pasha Club'taki yaz konserlerinde sıkça "Evlilik dünyanın en güzel şeyi. Vallahi evlenin, herkes evlensin" diye seslendi. Ortaç, son verdiği konserde de bu yöndeki sözlerini yineledi. "Arkadaşlar artık hepimiz evlenip barklanmak zorundayız. Bu gece buradaki herkes evliliğe karar vermek zorunda" diyen ünlü popçu, özellikle konserlerinde sıkça gördüğü hayranlarına şunları söyledi:

"Artık evleneceksiniz. Artık bundan sonra size kimse balım, cicim, bebeğim demeyecek. Bir tek eşiniz size öyle diyecek. Ben öyle yaptım çok güzel oldu." Bekar düşmanı Serdar Ortaç’tan hayranlarına çağrı: Evlenin ha!

'İşim olmaz' şarkısı ile konserine devam eden Ortaç'ı dinleyenler arasında eşi Chloe Loughnan Ortaç ve Süreyya Yalçın da yer aldı. Ortaç, "Güzel karım, seni seviyorum karıcığım" diye seslendiği eşine, onun için yazdığı 'Balım' adlı şarkısını söylerken Chloe Loughnan da oturduğu locada şarkıya eşlik etti. Dillerden düşmeyen şarkılarına repertuvarında yer veren Ortaç'ı dinlemeye gelenler şarkılar eşliğinde dans edip eğlendi.

Kaynak: DHA

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi