Seren Serengil'in Seda Sayan'ın eşiyle yaş farkını eleştirmesi sosyal medyada gündem oldu

Seren Serengil'in Seda Sayan'ın eşiyle yaş farkını eleştirmesi, sosyal medyanın ve magazin dünyasının gündemine bomba gibi düştü. Serengil'in sivri dilli ve çarpıcı açıklamalarıyla tanınmasıyla beraber, bu seferki yorumu oldukça geniş yankı uyandırdı. Özel hayatı ve ilişkileri konusunda sık sık gündeme gelen Serengil'in, Seda Sayan ve eşi Çağlar Ökten'in arasındaki yaş farkını eleştirmesi, birçok kişinin dikkatini çekti.

Seren Serengil'in Seda Sayan'ın eşiyle yaş farkını eleştirmesi sosyal medyada gündem oldu

Seren Serengil'in açıklamalarıyla gündeme bomba gibi düşmesi hiç de şaşırtıcı değil. Özel hayatı ve ilişkileri konusundaki çarpıcı yorumlarıyla tanınan Serengil, bu sefer Seda Sayan ve eşi Çağlar Ökten'in arasındaki yaş farkını eleştirdi. Ancak, beklenmedik şekilde bu yorumu, sosyal medyanın diline düşerek geniş kitlelerin dikkatini çekti.

Seren Serengil'in Yorumu Olay Oldu

Seda Sayan'ı kendisine benzemekle suçlayarak gündeme gelen Seren Serengil, son olarak bir fotoğraf paylaşarak "Kaşları aynı yaptın, benim doktorlarıma gidip Seren gibi olsun diyorsun. Seren Sayan ya da Seda Serengil olmaya ne gerek var?" diyerek eleştirmişti. Ancak, bu kez gündem, Seda Sayan'ın evliliğiyle ilgili yaptığı yorumla sarsıldı.

"Çocuğundan Küçük Zaten..."

Bir takipçisinin "Seda Sayan boşanıyor mu?" yorumuna "Çocuk çocuğundan küçük zaten, annesi yaşında 67 yaşında kadın. Olacak şey miydi?" şeklinde cevap veren Seren Serengil'in bu çıkışı, sosyal medyanın dikkatini çekti ve eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Ayrıca, Serengil'in kendisinin de 11 yaş küçük Mustafa Tohma'yla yaşadığı ilişki hatırlatılarak, çeşitli yorumlar yapıldı.

Cinsel İlişki İtirafı

Seren Serengil'in Mustafa Tohma'yla ilişkisine dair yaptığı açıklamalar da gündemdeki yerini korudu. Serengil, ilişkilerinin cinsellik boyutunu vurgularken, "Gerçekten Tohma ile cinsel anlamda bir ilişkimiz yok ama bağlılık var. Benim bir psikoloğa da gitmem gerekiyor." şeklindeki ifadeleri, tartışma yarattı.

Seren Serengil'in Seda Sayan'ın eşiyle yaş farkını eleştiren çıkışı, sadece sosyal medyada değil, geniş kitlelerce de konuşuldu. Açıklamalarının yarattığı tartışmalar, özel hayatına dair verdiği detaylarla birleşince, Serengil'in her hareketi büyük ilgiyle takip edilmeye devam edecek gibi görünüyor.

Kaynak: AJANSLAR

Çok Okunan Haberler