Sermiyan Midyat'ı Amcası ölümle tehdit etmiş!

Ünlü oyuncu ve yönetmen Sermiyan Midyat Amcasının kendisini ölümle tehdit ettiğini belirterek şikâyetçi olmuş ve dava açmıştı. Midyat o davada ifade verdi ve “Sanık beni de annemi de ölümle tehdit etti, şikâyetçiyim” ifadelerini kullandı.

Sermiyan Midyat'ı Amcası ölümle tehdit etmiş!

Oyuncu Sermiyan Midyat, kendisini ölümle tehdit ettiği iddiasıyla amcası Ferit Dilaver Midyat'a açtığı davada ifade verdi. Midyat ifadesinde, “Sanık beni de, annemi de ölümle tehdit etti, şikayetçiyim” diye konuştu.

HÜKÜMET KADIN FİLMİ YÜZÜNDEN

İHA’nın haberine göre; Ünlü oyuncu ve yönetmen Sermiyan Midyat, yönetmenliğini yaptığı “Hükümet Kadın” filmiyle babaannesi Zekiye Midyat'ı ve ailesini küçük düşürdüğünü iddia eden amcası Ferit Dilaver Midyat'a “tehdit” suçlamasıyla açtığı davada ifade verdi.  İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmada müşteki oyuncu Sermiyan Midyat hazır bulundu, sanık Ferit Dilaver Midyat duruşmaya katılmadı.

AMCASI TEHDİT ETMİŞ!

Kimlik tespitinin ardından ifade veren Sermiyan Midyat, amcası tarafından ölümle tehdit edildiğini iddia etti. Sermiyan ifadesinde, “Sanık Ferit Dilaver Midyat beni ölümle tehdit etmiştir. Bu nedenle endişelendim, hatta emniyete başvurdum. Emniyetin yardımından yararlandım. Sanık aynı zamanda annemi de tehdit etmiştir. Olayı gören tanıklarım da vardır. Dinletmek için süre talep ediyorum. Şikâyetçiyim davaya katılmak istiyorum” ifadelerini kullandı.

Ara kararını açıklayan mahkeme, Midyat'ın suçtan zarar görme ihtimalini de dikkate alarak kamu davasına katılma talebini kabul ederek duruşmayı erteledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler