Sertab Erener cicim aylarının ilk günlerinde özensiz!

Ülkemizin Eurovision birincisi güzel şarkıcı Sertab Erener geçtiğimiz günlerde kendisinden 18 yaş küçük sevgilisi Emre Kula ile dünya evine girmişti. Ünlü çiftler balayı için Erener’in Bodrum’daki evini tercih etti. Evliler, Cicim aylarının daha ikinci gününde salaş ve özensiz bir tarzla objektiflere takıldı.

Sertab Erener cicim aylarının ilk günlerinde özensiz!

Sertab Erener ile Emir Kula, balayı için popçunun Bodrum'daki evini tercih etti. Çiçeği burnunda evliler, cicim aylarının 2. gününde özensiz bir tarz ile görüntülendi.

EVLİLİKLERİ SÜRPRİZ OLMUŞTU

Geçtiğimiz gün sürpriz bir şekilde İzmir Seferihisar'da dünyaevine giren Sertab Erener ile gitarist Emre Kula, balayı için önceki gün Bodrum'da soluğu aldı.

CİCİM AYLARI!

Canım cicim aylarının ilk günlerinde evliler, dün güzel popçu Sertab Erener'in Yalıçiftlik'teki evinin verandasında görüntülendi. Ünlü popçu ile kendisinden 18 yaş küçük eşi Emre Kula, gün boyunca bahçede dinlendi.

Sade bir törenle evlenen ikilinin balayındaki özensiz halleri de dikkatli gözlerden kaçmadı. Siyah şortunun üzerine lacivert tişört giyip saçını da tepeden toplayan güzel popçu Erener, balayındaki bu haliyle oldukça şaşırttı.

Kaynak: Takvim                

Kaynak: Diyarbakır Söz