Sesi Çok Güzel ömürlük değil, seyirlik oldu!

Şu sıralar Türkiye’nin en çok izlenen porgramı hepimizin bildiği gibi Survivor All Star. Kimselere de reytingleri kaptırmıyor. Reytingleri kaptırmadığı gibi onun yüzünden bazı programlar devre dışı kalıyor tabiri caizse. İşte Survivor’ın alaşağı ettiği bir program da Sesi Çok Güzel. Sesi Çok Güzel 4 bölümdür ekranlara geliyor. Ancak erken final diyecek. Sesi Çok Güzel final mi oldu diye soranların yanıtı da burada.

Sesi Çok Güzel ömürlük değil, seyirlik oldu!

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

FOX TV’de yayınlanan ve yayın hayatına büyük umutlarla başlayan, farklı formatıyla dikkatleri çeken Sesi Çok Güzel yarışma programı reyting kurbanı oldu. Sesi Çok Güzel özellikle ilk bölümüyle büyük ses getirmişti. İlk bölümde Diyarbakırlı Mutlu Kaya’nın birinci olduğu Sesi Çok Güzel ekranlara şimdi de veda ediyor.

DEV JÜRİYE RAĞMEN

Sibel Can, Sertab Erener ve Gökhan Türkmen gibi dev ünlü isimlerin jüri koltuğuna oturduğu yarışma programı Sesi Çok Güzel, Survivor'a mağlup olarak yayına veda ediyor.

'Sesi Çok Güzel'in ekran ömrü ne yazık ki çok kısa oldu. Survivor All Star ile aynı gün ekranlara gelen Sesi Çok Güzel hedeflenen reytinglere ulaşamayınca ve 500 bin TL gibi bir maliyeti olunca yarışma için indirim istendi. Ancak bu talep yapımcı tarafından kabul görmedi.

Bu nedenle ekran ömrü iyice kısalan program için erken final kararı alındı. Ancak yarışmanın format haklarının Amerika'ya satıldığı öğrenildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz