Görüş Bildir

Şevval Sam: İnsani platform için...

Başına gaz fişeği isabet etmesi sonucu hayata gözlerini yuman Berkin Elvan için “11 Mart’ta hayatı durdur” klibinde oynayan ünlüler şarkıcısı da tiyatrocusu da tek tek savcılığa ifadeye gitmeye devam ediyor.. bu kez şüpheli ise Şevval Sam. Şevval Sam şüpheli olarak Basın savcısına ifade verdi.

Şevval Sam: İnsani platform için...

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca "Berkin Elvan için 11 Mart'ta hayatı durdur" sloganı ile çekilen klipte oynayan ve eylem çağrısı yaptıkları düşünülen bazı sanatçılara yönelik başlatılan soruşturmada Şevval Sam’ın da "şüpheli" olarak ifadesi alındı. Basın Suçları Bürosu savcılarından soruşturmayı yürüten Umut Tepe'ye avukatıyla birlikte gelen Şevval Sam'ın ifade işlemi ise yarım saat sürmüş.

"ÇOCUKLAR ÖLMESİN DİYE KLİPTE ROL ALDIM"

Milliyet’in haberine göre; Klipte yalnızca "Katilim nerede?" sorusunun sorulduğunu belirten Şevval Sam'ın ifadesinde, "Bana insani bir platformdan klipte oynamam için teklif geldi. Bir daha çocuklar ölmesin diye rol aldım. Kesinlikle provokasyon amaçlı yapmadım. Suçlamaları kabul etmiyorum" dediği öğrenildi.

"Suç işlemeye tahrik" suçlamasıyla ifadesi alınan Şevval Sam, daha sonra avukatıyla birlikte adliyeden ayrıldı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi