Sezen Aksu'nun annesi direkten döndü! Tedavisine evde devam edilecek

Minik Serçe lakaplı usta sanatçı Sezen Aksu'nun annesi Şehriban Yıldırım, kalp rahatsızlığından mütevellit belli bir süredir tedavi gördüğü hastaneden taburcu edilip, tedavinin devamlılığı için stabil ortam yaratılan evine gönderildi. Minik Serçe Sezen Aksu'nun annesi Şehriban Yıldırım'ın stabil edilmiş evde tedavisine devam edilecek. Peki Şehriban Yıldırım'ın sağlık durumu nasıl? İstanbul'da Sezen Aksu; annesinin haberini alır almaz İzmir'e koştuğu öğrenildi.

Sezen Aksu'nun annesi direkten döndü! Tedavisine evde devam edilecek

Minik Serçe lakaplı usta sanatçı Sezen Aksu'nun annesi Şehriban Yıldırım, kalp rahatsızlığından mütevellit belli bir süredir yattığı hastaneden taburcu edilip, tedavinin devamlılığı için stabil ortam yaratılan evine gönderildi. Minik Serçe Sezen Aksu'nun annesi Şehriban Yıldırım evde tedavi edilecek. Peki Şehriban Yıldırım'ın sağlık durumu nasıl? Sezen Aksu'nun yaşadığı şok daha ne kadar sürecek!

Ünlü şarkıcı Sezen Aksu’nun annesi Şehriban Yıldırım, 20 gün önce kalp rahatsızlığı nedeniyle İzmir Kent Hastanesine kaldırıldı. Şehriban Yıldırım solunum güçlüğü ve kan basıncındaki düşme nedeni ile tedavi gördü. Solunum cihazına bağlı duran ve tansiyonunu düşürmek için ilaç verilen Şehriban Yıldırım’ın durumu stabil hale geldi. Hastaneden çıkarılan Yıldırım’ın tedavisine İzmir’deki evinde devam edileceği öğrenildi.

Annesinin rahatsızlığı sırasında İstanbul'da olduğu öğrenilen Sezen Aksu, apar topar İzmir'e döndü

Kaynak: Diyarbakır Söz