Show Tv Kızılcık Şerbeti kaç bölüm yayınlanmayacak? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman?

Show Tv’de 28 Ekim 2022’de yayınlanmaya başlayan ve 22 bölümü geride bırakan Kızılcık Şerbeti dizisine RTÜK’ten ceza geldi. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren özellikle konusuyla ilgili her hafta gündemden düşmeyen Kızılcık Şerbeti dizisine 5 bölüm yayın durdurma cezası verildi. Kızılcık Şerbeti ceza sonrası yeni bölüm yayınlanacak mı?

Show Tv Kızılcık Şerbeti kaç bölüm yayınlanmayacak? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman?

Show Tv’de Cuma akşamları ekranlara gelen Kızılcık Şerbeti dizisiyle ilgili RTÜK’ün vermiş olduğu ceza onandı ve dizi 5 haftalığına ara verdi. Her hafta reyting rekorları kıran diziyle ilgili karar dizi severleri üzdü.

Show Tv’nin ağır toplarından olan Kızılcık Şerbeti dizisi konusu itibariyle de her hafta tartışma konusu oluyordu. Dizinin ceza almasının sebebi olarak ‘Toplumsal cinsiyet eşitliğine ters düşen, kadınlara yönelik baskıları teşvik eden ve kadını istismar eden programlar içeremez.' İlkesinin ihlali nedeniyle idari tedbir uygulaması sonucu yayını durdurulan program yerine yayınlanmaktadır’ açıklaması yapıldı.

Kızılcık Şerbeti dizisinin 23. Bölümünün 19 Mayıs Cuma akşamı yayınlanması bekleniyor. Ancak bu konuyla ilgili henüz bir resmi açıklama yok.

KIZILCIK ŞERBETİ'NİN 23. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Oğlu Metehan’ı kurtarmak için suçu üzerine alan Ömer, gerçeğin ortaya çıkması ile kısa sürede aklansa da Kıvılcım’a olan kırgınlığı kolay kolay geçmeyecektir.

Ömer’in başına gelenlerden herkes Kıvılcım’ı sorumlu tutacak, Kıvılcım bir türlü kendini anlatamayacaktır. Kıvılcım en büyük desteği Doğa’dan görecek ancak Doğa annesine verdiği destek nedeniyle kocasıyla ters düşecektir.

Umut, boşanmadan kendisiyle görüşmeyi kabul etmeyen Nursema’yla iletişime geçmek için yaratıcı çözümler üretecek, bu ayrı dönemi biraz daha az sancılı atlatmak için çabalayacaktır.

Abdullah’ın, Alev’e teşekkür hediyesi olarak aldığı saat Sönmez ile Alev arasında yeni bir soruna neden olurken sorunu öğrenen Abdullah kısa bir sürede olayı çözümleyerek Alev’in rahat bir nefes almasını sağlayacaktır.

Sahtekarların ağına düşen Nilay gittikçe dibe çekilmekte ve hayatının hatasını yapmak üzeredir.

Kaynak: Diyarbakır Söz