Sıla'ya Coca Cola mı dokundu?

Güzelliği ve tatlılığıyla, melankolik aşk şarkılarıyla gönüllere taht kuran ve her yaptığı şarkı hit olan Sıla Gençoğlu’nun hastanelik olduğu öğrenildi. Merak edenlere hemen söyleyelim, Sıla Özcan Deniz ile beraber çektikleri Coca Cola reklamına ağır eleştiri yağınca stresten hastalanmış. Tabiri caizse Coca Cola reklamı Sıla'ya dokunmuş... İşte detaylar.

Sıla'ya Coca Cola mı dokundu?

Güzellik abidesi ve melankolik aşk şarkılarının tek ismi Sıla, üç gündür hastanede tedavi görüyormuş. İddialara göre şarkıcı, Özcan Deniz’le birlikte oynadığı Coca Cola reklam filmi birçok olumsuz eleştiri alınca yaşadığı stres yüzünden hastalandı.

Vatan’da yer alan habere göre; Coca Cola’nın Hindistanlı şarkıcı Dhanush’un “Why This Kolaveri Di” adlı şarkısından uyarlanan ve başrolünde Özcan Deniz ile Sıla’nın olduğu reklam filmi, yayınlandığı andan itibaren sosyal medya gündeminden düşmedi. Özcan Deniz ve Sıla’nın plajda romantik bir atışma yaptığı Bollywood temalı reklam filmi hakkında sosyal medyada çok sayıda olumsuz yorum ve eleştiriler yapıldı. İddiaya göre o eleştiriler Sıla’yı çok üzdü. Şarkıcının yoğun sıkıntı ve stres nedeniyle sağlık sorunları yaşadığı ve bu yüzden üç gündür hastanede tedavi gördüğü iddia edildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz