Sinan Albayrak ve Zeynep Ekincioğlu'nun evliliği tek celsede son buldu

Ünlü oyuncu Sinan Albayrak, üç yıl önce evlendiği avukat eşi Zeynep Ekincioğlu ile tek celsede boşandı. İkili boşandıktan sonra herhangi tazminat ya da nafaka talep etmedi.

Sinan Albayrak ve Zeynep Ekincioğlu'nun evliliği tek celsede son buldu

Ferhunde Hanımlar, Kara Melek, Kurtlar Vadisi, Omuz Omuza ve Parmaklıklar Ardında gibi dizilerde oynayan Sinan Albayrak'la (42) avukat eşi Funda zeynep ekincioğlu tek celsede boşandı. Albayrak, davacının müşterek evi terk ettiğini ve tüm eşyaların kullanımını da kendisine bıraktığını söyledi. Davacı da evden hiçbir eşya almadan ayrıldığını belirtti. Tarafların herhangi bir tazminat ya da nafaka talebi olmadı.

HERHANGİ BİR TAZMİNAT TALEP ETMEDİLER Çift, 3 yıl önce Çiftehavuzlar'daki Büyük Kulüp'te evlenmişti. Ancak evlilikleri uzun sürmedi. İstanbul Aile mahkemesi'nde dün görülen davaya taraflar avukatlarıyla birlikte katıldı. Duruşmada söz alan Ekincioğlu, "Davalı ile tazmin etmiş olduğumuz protokol ve beyanlarımız dikkate alınarak boşanmamıza karar verilsin. Evlilik birliği içerisinde ve öncesinde edinmiş olduğumuz mallarla ilgili olarak aramızda anlaştık. Bu nedenle davalıdan katkı payı alacağım ve mal rejimi alacağım yoktur. Müşterek evden hiçbir eşya almadan ayrıldım" dedi. Davalı Albayrak da eşinin açtığı boşanma davasını kabul ettiğini anlattı. Albayrak, "Ben de boşanmak istiyorum. Benim de davacıdan maddi manevi tazminat ve mal rejimi alacağım yoktur. Herkesin kendi adına kayıtlı olan mal varlığı kendisinde kalacaktır. Davacı müşterek evden ayrıldı. Şu anda ben o evde yaşıyorum. Tüm ev eşyalarının kullanımını da bana bıraktı" ifadesini kullandı. Anlaşmalı davayı kabul eden mahkeme, tarafları boşadı. Albayrak, daha önce de Gazze yolunda İsrailli askerlerin saldırısına uğrayan Mavi Marmara gemisine binmeden önce oyuncu Başak Daşman'la evlenmiş ancak bu evliliği de uzun sürmemişti.

Kaynak: Sabah

Kaynak: Diyarbakır Söz