Görüş Bildir

Sinem Kobal'in Kenan İmirzalıoğlu'ndan hamile kaldığı iddia edildi

Yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu ile yaklaşık 1 yıllık ilişkisi bulunan oyuncu Sinem Kobal yeni dizisi olan Analar ve Anneler’de hamile genç bir kadını canlandırıyor.

Sinem Kobal'in Kenan İmirzalıoğlu'ndan hamile kaldığı iddia edildi

Birbirinden başarılı dizilere imza atan ATV, ekranların yeni reyting rekortmeni olacak bir dizinin daha startını verdi. Senaristliğini Berkun Oya'nın yaptığı, yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin'in oturduğu ve Okan Yalabık, Binnur Kaya, Sinem Kobal ve Hazar Ergüçlü'nün başrollerinde bulunduğu 'Analar ve Anneler', yarın akşam ilk bölümüyle ATV’de dizi severlerle buluşacak.

SOSYAL MEDYA SALLANDI

Şimdiden merak konusu olan diziden yansıyan ilk görüntülere Sinem Kobal damga vurdu. Hem geçtiğimiz hafta vizyona giren 'Yaktın Beni' filmi hem de Kenan İmirzalıoğlu beraberliğiyle gündeme oturan başarılı oyuncunun hamile görüntüsü, sosyal medyayı adeta salladı. Herkes Sinem Kobal'ın gerçekten hamile olduğunu düşünürken güzel oyuncunun dizide hamile genç bir kadını canlandıracağı ortaya çıktı.

diziNİN KONUSU

1970'li yılların başında geçen dizi; küçük bir köyde yaşayan Kader (Hazar Ergüçlü) ve İstanbul'da üniversitede okuyan evli bir genç kadın olan Zeliha'nın (Sinem Kobal) çarpıcı bir şekilde birleşen hayatlarını konu alıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi