Sinem Öztürk'ten olay yaratan sevgili açıklaması, Sinem Öztürk ayrıldı mı, kimden ayrıldı, kimdir?

Star TV'nin fenomen dizisi Kiralık Aşk'ın güzeller güzeli oyuncusu Sinem Öztürk, geçtiğimiz gece Karaköy’deki Bej adlı mekanda oyuncu arkadaşları Kiralık Aşk'tan Onur Büyüktopçu ve BKM'nin efsane oyuncusu Büşra Pekin’le bir araya geldi.

Sinem Öztürk'ten olay yaratan sevgili açıklaması, Sinem Öztürk ayrıldı mı, kimden ayrıldı, kimdir?

Star TV'nin fenomen dizisi Kiralık Aşk'ın güzeller güzeli oyuncusu Sinem Öztürk, geçtiğimiz gece Karaköy’deki Bej adlı mekanda oyuncu arkadaşları Kiralık Aşk'tan Onur Büyüktopçu ve BKM'nin efsane oyuncusu Büşra Pekin’le bir araya geldi.

Akşam'ın haberine göre üçlü, mekan çıkışında kendilerini bekleyen habercilerin yanına gelerek soruları yanıtladı. Görüntü yönetmeni Bekir Toplar'la bir süredir birlikte olan Öztürk, muhabirler "Evlilik ne zaman" diye sorunca ilişkisinin bittiğini açıkladı. Ünlü oyuncu, "Evlilik olmayacak. Biz ayrıldık arkadaşlar, olmadı başaramadık" dedi.

Sinem Öztürk, geçtiğimiz gece Karaköy’deki Bej adlı mekanda oyuncu arkadaşları Onur Büyüktopçu ve Büşra Pekin’le bir araya geldi.

Üçlü, mekan çıkışında kendilerini bekleyen habercilerin yanına gelerek soruları yanıtladı. Görüntü yönetmeni Bekir Toplar'la bir süredir birlikte olan Öztürk, muhabirler "Evlilik ne zaman" diye sorunca ilişkisinin bittiğini açıkladı. Ünlü oyuncu, "Evlilik olmayacak. Biz ayrıldık arkadaşlar, olmadı başaramadık" dedi.

Sinem Öztürk, muhabirlerle sohbet ederken Büşra Pekin arkadaşını, "Sinem dişinde maydanoz var" diye uyardı. Kahkahalara boğulan Öztürk, gülerek rol arkadaşı Onur Büyüktopçu'nun arkasına saklandı.

Bekir Toplar ve Sinem Öztürk'ün aşkı rol aldıkları dizinin setinde başlamıştı.

Sinem Öztürk Kimdir?

Sinem Öztürk, 9 Ocak 1985 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Tam adı Gözde Sinem Öztürk'dür. Aslen Mudurnuludur. Babasının adı Namık Öztürk'dür. İstanbul Cağaloğlu Anadolu Lisesini bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde Sinema-TV Bölümünden mezun oldu.

 Sinem Öztürk, 2007 - 2011 yılları arasında Yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı "Arka Sıradakiler" adlı dizide Gamze karakterini canlandırdı.

2012 - 2013 yıllarında “Huzur Sokağı” adlı dizide Selin Demiratar, Kutsi, Güven Hokna, Gökhan Mete, Yeşim Salkım, Paşhan Yılmazel, Hakan Eratik, Fatma Karanfil ile birlikte rol aldı.

2013 yılında mimariden modaya, iç dekorasyondan geleneksel sanatlara kadar tasarım dünyasından haberlerin yer aldığı “Fikir Atölyesi” programında TRT Türk'te sunuculuk yaptı.

2014 yılının Aralık ayında “Yusuf ve Yusuf” adlı sinema filminde Ali Sunal, Oya Başar, Burak Satıbol, Tuğçe Özbudak ile birlikte oynadı.

Sinem Öztürk, 2015 yılında baş rollerini Barış Arduç, Elçin Sangu, Salih Bademci, Nergis Kumbasar ve Levent Ülgen ile paylaştığı "Kiralık Aşk" adlı dizide oynadı.

Kiralık Aşk’ dizisinin oyuncusu Sinem Öztürk, yeni yaşını Beyoğlu Asmalımescit’te bir mekanda kutladı.31 yaşına giren Öztürk, geçen yıl sonu evinde verdiği partide 50 bin TL’lik mücevherini çalan hırsızlar hakkında, “Biliyorsunuz parti arkadaş partisiydi ve ben de kimseyi zan altında bırakmamak için şikayetçi olmadım. Kim çaldıysa Allah’ından bulsun” dedi. Kiralık Aşk dizisinin güzel oyuncusu Sinem Öztürk yılbaşında evinde verdiği partide 50 bin tl lik mücevheri çalındı. Güzel oyuncu kimseyi zan altında bırakmak istemiyorum biliyorsunuz ki partide sadece arkadaşlarım vardı. Kim çaldıysa Allah'ından bulsun diyerek dert yandı. Sinem Öztürk, geçen yıl sonu evinde verdiği partide 50 bin TL'lik mücevherini çaldırmıştı. Yeni yaşını Beyoğlu Asmalımescit'te bir mekanda kutlayan güzel oyuncu, "Kimseyi zan altında bırakmamak için şikayetçi olmadım. Kim çaldıysa Allah'ından bulsun" dedi.

Ekranların sevilen yüzlerinden birisi olan bi dönemler huzur sokağı dizisinde tesettürede giren güzel oyuncu hayatının şokunu yaşadı binlerce tl lik mal malvarlığı gitti.Kiralık Aşk dizisinde Yasemin karakterini oynayan Sinem Öztürk, 15 yakın arkadaşını ağırladığı ev partisinde hırsızlık şokuyla sarsıldı. 50 bin TL'lik mücevher ve dövizi çalınan oyuncu, dostlarını zan altında bırakmamak için şikâyetçi olmadı.lmadı.

Üç hafta önce Nişantaşı'ndaki evinde 15 yakın arkadaşına parti veren Sinem Öztürk'ün, değeri yaklaşık 50 bin lira olan mücevherleri ve dövizi çalındı.

Karakola koştuGecenin sonunda yatak odasında bulunan takılarının olmadığını fark eden güzel oyuncu soluğu karakolda aldı.

Habertürk'ten Nuri Altuntaş'ın haberine göre; karakola gidip olayı anlatan Öztürk'e polisler şikayet dilekçesi vermesi gerektiğini ve o gece evde bulunan arkadaşlarını parmak izi için çağıracaklarını belirtti. Bir süre düşünen güzel oyuncu, arkadaşlarını zan altında bırakmak istemeyince şikayetçi olmadı.

Sinem Öztürk'e hırsızlık şoku! Üç hafta önce Nişantaşı'ndaki evinde 15 yakın arkadaşına parti veren Öztürk'ün, değeri yaklaşık 50 bin lira olan mücevherleri ve dövizi çalındı. Gecenin sonunda yatak odasında bulunan takılarının olmadığını fark eden güzel oyuncu soluğu karakolda aldı.

Karakola gidip olayı anlatan Öztürk'e polisler şikâyet dilekçesi vermesi gerektiğini ve o gece evde bulunan arkadaşlarını parmak izi için çağıracaklarını belirtti. Bir süre düşünen güzel oyuncu, arkadaşlarını zan altında bırakmak istemeyince şikâyetçi olmadı.

Yaz sezonu dizilerinden biri de Star TV ekranlarının o güzel dizisi, Kiralık Aşk dizisidir. Kiralık Aşk dizisi oyuncuları arasında birbirinden farklı birçok güzel oyuncu varken, aralarında dikkat çeken ise Yasemin karakterini canlandıran, daha önceleri çeşitli dizilerde yüzünün tanıdık olduğunu gördüğümüz Sinem Öztürk adlı oyuncudur. Güzelliğinin yanı sıra eskimeyen yüzü sayesinde Kiralık Aşk dizisinde de seyirciler tarafından yabancılık çekmeden kısa zamanda dizide kendi karakterine uygun rol sergilemeyi başarmış olan oyuncu, dizide ki rolü kiralanan bir sevgili rolünü oynayacaktır. Ömer’in asistanı olacak olan Yasemin adlı karakteri canlandıran oyuncu, oyun olarak kendisine aşık etmek istediği Ömer’i aşık ettiği gibi kendisini de kaptırarak kendisi de aşık olur.

Evlilikleri

1.eşi: 2008 yılında Serkan Balbal ile evlendi. 2010 yılında boşandı.

2.eşi: 15 Haziran 2013 tarihinde iş adamı Gürsel Şatır ile evlendi. 2014 yılında boşandı.

Filmleri ve Dizileri

Yönetmen

2011 - Yeniden Başla (TV Dizisi)

Oyuncu

2015 - Kiralık Aşk (Yasemin) (TV Dizisi)

2014 - Yusuf ve Yusuf (Sinema Filmi)

2014 - Hayat Yolunda (Dr. Melis Saka) (TV Dizisi)

2012 - 2014 - Huzur Sokağı (Şükran) (TV Dizisi)

2011 - Papaz Kimde (Eda) (Sinema Filmi)

2010 - Uçan Melekler (Eda) (Sinema Filmi)

2010 - Arka Sokaklar 5. Sezon (Gamze) (TV Dizisi)

2010 - Dersimiz Atatürk (Öğretmen) (Sinema Filmi)

2009 - Uygun Adım Aşk (Gamze) (TV Dizisi)

2007 - Duvar (İklim) (TV Dizisi)

2007 - Ayak Altında (Belgin) (Kısa Film)

2007 - 2011 - Arka Sıradakiler (Gamze) (TV Dizisi)

2006 - Aşk Ruleti (Kısa Film)

2006 - Aloya (Emine) (TV Dizisi)

2004 - Beyaza Boyanmış Siyah Kelimeler (kısa film )

Sanat Ekibi

2007 - Sözün Bittiği Yer (Kostüm Ekibi) (Sinema Filmi)

Büşra Pekin Kimdir?

Büşra Pekin, 30 Haziran 1982 tarihinde babasının işi nedeniyle gittikleri Suudi Arabistan’da doğmuştur. Aslen İzmirlidir. Annesi Ankaralı, babası ise İstanbulludur. Çocukluğu, doğum yeri olan Suudi Arabistan’la İzmir arasında geçti. 5 yaşında İzmir’e yerleştiler. Yaşar Neng Koleji'nde okudu, okul kapatılınca lise eğitimini lise son sınıfı ABD. Arkansas Lake Side High School'da tamamladı. Mezuniyeti sonucunda İzmir'e dönerek, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro ve Oyunculuk Bölümünde eğitim almaya başladı.

 2005 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro ve Oyunculuk Bölümünden mezun oldu. 2005 yılında İstanbul’a yerleşti ve BKM Atölye Oyuncularına katıldı.

Yaptığı işler arasında "Bir Demet Tiyatro", "En Son Babalar Duyar", "Kutsal Damacana" bulunan ve "Ağır Roman", "III. Richard", "Cadı Kazanı", "Selvi Boylum Al Yazmalım" oyunlarında oynadı.

Dizi filmlerin haricinde sinema hayatına 2007 yılında çekilen “Kutsal Damacana” adlı sinema ile başlarken Şafak Sezer, Settar Tanrıöğen, Yıldırım Memişoğlu, Ersin Korkut, Eyşan Özhim, Erdal Tosun ile birlikte rol aldı.

2014 yılında İnternet fenomeni Pucca'nın Küçük Aptalın Büyük Dünyası, Allah Beni Böyle Yaratmış ve Ay Hadi İnşallah gibi kitaplarından esinlenerek çekilen “Hadi İnşallah” adlı sinema filminde Büşra Pekin, Murat Boz, Cezmi Baskın, Sinasi Yurtsever ile beraber rol aldı.

Büşra Pekin, 2014 yılında başrollerinde Ahmet Kural, Murat Cemcir, Seda Bakan, Sinasi Yurtsever, Ayşe Kökçü’nün oynadığı “Kardeş Payı” dizisinde konuk oyuncu oldu.

1 Ocak 2015 tarihinde vizyona giren, senaristliğini ve yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül'ün yaptığı "Mucize" adlı sinema filminde Talat Bulut başrolde olarak bir öğretmeni canlandırırken Mahsun Kırmızıgül, Mert Turak, Erdem Yener, Büşra Pekin ile birlikte rol aldı.

Ödülleri

2010 - 15.Sadri Alışık Ödülleri - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Neşeli Hayat)

2010 - 42.Siyad Türk Sineması Ödülleri - En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu (Neşeli Hayat)

Oynadığı Tiyatro Oyunları

2013 - Huysuz müzikali - Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu

Ağır Roman

III. Richard

Cadı Kazanı

Selvi Boylum Al Yazmalım - Sadri Alışık Tiyatrosu

Filmleri ve Dizileri

Senaryo

2011 - Aşağı Yukarı Yemişliler (TV Dizisi)

2008 - 2010 - Çok Güzel Hareketler Bunlar (TV Dizisi)

Oyuncu

2014 - İtirazım Var (Nebahat Kuzu) (Sinema Filmi)

2014 - Mucize (Sinema Filmi)

2014 - Kim O! (Havuçlu Anne) (Tv Programı)

2014 - Hadi İnşallah (Pucca) (Sinema Filmi)

2014 - Kardeş Payı (Konuk oyuncu) (TV Dizisi)

2012 - İşler Güçler (Ecevit) (TV Dizisi)

2012 - Mutlu Aile Defteri (İsmet) (Sinema Filmi)

2012 - Annem Uyurken (Defne) (TV Dizisi)

2011 - Muhteşem Yüzyıl 2. Sezon (Konuk Oyuncu-Şirin Hatun)(TV Dizisi)

2011 - Gişe Memuru (Nevra) (Sinema Filmi)

2011 - Aşağı Yukarı Yemişliler (Menekşe) (TV Dizisi)

2010 - Çok Filim Hareketler Bunlar (Hatice) (Sinema Filmi)

2010 - Geniş Aile 2. Sezon (Behice) (TV Dizisi)

2009 - Neşeli Hayat (Ayla) (Sinema Filmi)

2008 - 2010 - Çok Güzel Hareketler Bunlar (Büşra) (TV Dizisi)

2008 - Sınıf (Melek) (TV Dizisi)

2007 - Kutsal Damacana (Selen) (Sinema Filmi)

2006 - Fırtına (Melahat) (TV Dizisi)

2006 - Bir Demet Tiyatro (Songül) (TV Dizisi)

2003 - Hayat Bilgisi (Öğrenci) (TV Dizisi)

2003 - Hayat Bilgisi (Öğrenci) (TV Dizisi)

2002 - En Son Babalar Duyar (Esma) (TV Dizisi)

Hamdi Alkan Kimdir?

Hamdi Alkan, 15 Temmuz 1967 tarihinde Antakya’da Döver Köyü'nde doğmuştur. Biri kız, beşi erkek 6 kardeşin en küçüğüdür. Babası emekli memur, annesi ev hanımıdır. İlkokul, ortaokul ve liseyi Antakya’da okudu. Daha sonra İstanbul’a gelerek kazandığı Yıldız Teknik Üniversitesi elektrik mühendisliği bölümünde okudu, 12 senede elektrik mühendisi olarak mezun oldu. Yıldız Teknik Üniversitesinde tiyatro bölümünde tiyatro hocalığı, genel sanat yönetmenliği yapmaktadır.

 Yıldız Teknik Üniversitesi oyuncularının bütün oyunlarına bazen yönetmen, bazen sponsor olarak destek olmaktadır.

İlkokul sıralarında tiyatro ile ilgilenmeye başladı. Ortaokul ve lisede bütün okul müsamerelerine katılırdı.

1990’lı yıllarda TRT’de başlayan “3 aşağı 5 yukarı” adlı programla TV dünyasına adım attı. Gafur Hüner ve Yalçın Menteş’le çalıştı. Hamdi Alkan, TRT’de ve birçok özel kanalda skeçler ve komedi programları yaptı. Televizyonlarda spor kendi yaptığı komedi programı Öz ofsayt’la başladı. Daha sonra “Reyting Reyting” sonrasında” Reyting Hamdi” ve “Hamdi Alkan TV” olarak bildimiz komedi programlarını yapmaya devam etti. Daha sonra kendi dizilerini çekmeye başladı.

Sadece çocukların yer aldığı TV’deki ilk çocuk mizah programı olan “Yumurcak TV”yi ATV’ de 36-37 hafta yaptı.

2001 yılında “Şellale” adlı filmde konuk oyuncu olarak Hülya Koçyiğit, Tuncel Kurtiz, Aykut Oray, Ali Sürmeli, Ege Aydan, Nurgül Yeşilçay, Fikret Kuşkan ile birlikte oynadı.

2004 yılında Show TV'de Türkiye'nin Yıldızları yarışması projesini yaptı. Buradan dereceye giren Beren Saat ve Engin Akyürek oynadığı dizilerde meşhur oldu.

2007 yılında Yönetmenliğini yaptığı “Bayrampaşa: Ben Fazla Kalmayacağım” sinema filminde; senaristliğini ve yapımcılığını Birol Güven yaptı. Başrollerde ise Vural Çelik, Yasemin Çonka, Hakan Yılmaz, Tamer Karadağlı ve Mahkumlar oynadı.

Turgut Özakman'ın senaryosunu yazdığı ve 2009 yılında Hamdi Alkan’ın yönetmenliğini yaptığı “Dersimiz Atatürk” sinema filminde başrollerde Halit Ergenç, Çetin Tekindor, Batuhan Karacakaya, Canan Hoşgör, Tolga Savacı oynamıştır.

Yüzmekten ve yatağına uzanıp film seyretmekten hoşlanan Hamdi Alkan’ın; afişler, teneke oyuncaklar, eski jilet koleksiyonu, kibrit koleksiyonu, dürbün koleksiyonu, resim koleksiyonu, tesbih koleksiyonu, kalem koleksiyonu, çakı koleksiyonu, kartvizit koleksiyonu gibi koleksiyonları vardır.

Hamdi Alkan, 1989 yılında 22 yaşındayken Canan Hoşgör ile evlendi. Zeynep (d. 1998) ve Ayşe (d.2007) adlarında iki kızı vardır. Hamdi Alkan, 1999 yılında eşi Canan Hoşgör’den boşandı, daha sonra 2006 yılında tekrar evlendiler. 2012 yılının Mart ayında tekrar boşandılar.

Hamdi Alkan, 24 Nisan 2014 tarihinde Selen Görgüzel ile Roma’da evlendi.

Filmleri ve Dizileri

2012 - İsmail Baki Tv (Tv Programı)

2012 - Yol Ayrımı (Konuk Oyuncu) (TV Dizisi) (2. Bölüm)

2012 - 2013 - Muhteşem Yüzyıl (Şeyh Yahya Efendi)(TV Dizisi)

2011 - Arka Sıradakiler (TV Dizisi)

2006 - Güldünya (TV Dizisi)

2006 - 2007 - Ezo Gelin (TV Dizisi)

2006 - Emret Komutanım: Şah Mat (Pehlivan) (Sinema Filmi)

2006 - Anadolu Kaplanı (Rafet) (TV Dizisi)

2004 - Afacanlar Kampı

2004 - En İyi Arkadaşım (Cino) (TV Dizisi)

2004 - Cennet Mahallesi (Pavarotti) (TV Dizisi)

2003 - Okul (Milli Eğitim Müfettişi) (Sinema Filmi)

2003 - Neredesin Firuze (Hoca) (Sinema Filmi)

2003 - Hayat Bilgisi (TV Dizisi) 2003

2002 - Reyting Hamdi (Hamdi-Gazman-Yarmagül) (TV Dizisi)

2002 - En Son Babalar Duyar (TV Dizisi)

2001 - Şellale (Sarhoş) (Sinema Filmi)

1995 - Şark Kahvesi (TV Dizisi)

1994 - İnce İnce Yasemince (TV Dizisi)

1992 - Üç Aşağı Beş Yukarı (TV Dizisi)

1991 - Yeniden Doğuş Zamanı (Sinema Filmi)

Yönetmenlik Yaptığı Filmler ve Diziler

2015 - Selam: Bahara Yolculuk (Sinema Filmi)

2014 - 2015 O Hayat Benim (TV Dizisi)

2014 - Gurbette Aşk (TV Dizisi)

2013 - Aşk Emek İster (TV Dizisi)

2012 - Kendimize Doğru (TV Dizisi)

2010 - Öğretmen Kemal (TV Dizisi)

2009 - Dersimiz Atatürk (Sinema Filmi)

2008 - Komedi Türk (TV Dizisi)

2007 - Bayrampaşa :Ben Fazla Kalmayacağım (Sinema Filmi)

2007 - 2011 - Arka Sıradakiler (TV Dizisi)

2005 - Yumurcak TV (TV Dizisi)

2005 - Afacanlar Kampı (TV Dizisi)

2004 - En İyi Arkadaşım (TV Dizisi)

Senaryo

2011 - Arka Sıradakiler (TV Dizisi) 5. Sezon

Yapımcı Olduğu Diziler

2011 - Arka Sıradakiler (TV Dizisi) 5. Sezon

2006 - Güldünya (Yapım Yönetmeni) (TV Dizisi)

2005 - Afacanlar Kampı (TV Dizisi)

2004 - En İyi Arkadaşım (TV Dizisi)

Kaynak: Diyarbakır Söz