Siz kovamazsınız ben istifa ediyorum, Medcezir'i bitiren Barış Falay şimdi Paramparça'da ama istifa etti! Barış Falay kimdir?

Star TV’nin fenomen dizisi Medcezir’in karimatik oyuncusu dizinin final olmasının ardından aynı kanalda yayınlanan reyting rekortmeni Paramparça’da büyük başarı sergileyen Barış Falay'ın bilindiği üzere işlerinin yoğunluğu nedeniyle 9 aydır ücretsiz izinde olduğu bildirildi.

Siz kovamazsınız ben istifa ediyorum, Medcezir'i bitiren Barış Falay şimdi Paramparça'da ama istifa etti! Barış Falay kimdir?

Star TV’nin fenomen dizisi Medcezir’in karimatik oyuncusu dizinin final olmasının ardından aynı kanalda yayınlanan reyting rekortmeni Paramparça’da büyük başarı sergileyen Barış Falay'ın bilindiği üzere işlerinin yoğunluğu nedeniyle 9 aydır ücretsiz izinde olduğu bildirildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncusu şimdilerde Paramparça dizisinin vazgeçilmezlerinden olan Barış Falay, istifa etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Çevik, fenomen dizi Paramparça dizisinde rol alan Barış Falay'ın istifa gereçesine dair açıklamalarda bulundu.

Mehmet Çevik’in açıklamaları şu şekilde…

"Kendisi bazı kanalların dizilerinde oynuyordu. İşlerinin yoğunluğu nedeniyle bize istifasını sundu. Zaten 9 ay önce ücretsiz izne ayrılmiştı" dedi.

Barış Falay Kimdir?                               

1972 Edremit Balıkesir doğumlu Barış Falay Ankara Üniversitesinde eğitimini tamamlamıştır. Tiyatro bölümü okuyan başarılı oyuncu Esra Ronabar ile evlidir. 43 yaşındaki yakışıklı oyuncu Şeytanın Pabucu, Ya Sonra gibi filmlerde rol almıştır. Filmlerin yanı sıra Ezel, Al Yazmalım ve son olarak Medcezir gibi dizilerde oyunculuğunu konuşturmuştur.

Medcezir

Medcezir, Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu tarafından geliştirilen televizyon dizisi. Josh Schwartz tarafından yaratılmış Amerikan yapımı The O.C. dizine dayanmaktadır. Dizinin baş rolünde İstanbul’un kenar mahallelerinden birinde büyüyen Yaman Koper karakterini canlandıran Çağatay Ulusoy ve zengin bir ailenin kızı olan Mira Beylice'yi canlandıran Serenay Sarıkaya yer aldı.

Medcezir'in prömiyeri 13 Eylül 2013 tarihinde Star TV'de yapıldı. Aldığı başarılı reytingler sonucunda ikince sezonda devam etmesine karar verildi ve ikinci sezon 12 Eylül 2014'te başladı. Dizinin yönetmeni Ali Bilgin, dizinin üçüncü sezonda da devam edebileceğini açıkladı. Ancak ikinci sezonda alınan düşük reytingler sonucunda dizinin senaristi Ece Yörenç, dizinin sona ereceğini açıkladı. Dizi, 12 Haziran 2015'te yayınlanan 77. bölümüyle sona erdi.

Dizi, ilk sezonun sonunda 25.6 milyon lira ciro yaparak en çok ciro yapan ve yapımcısına en çok kazandıran beşinci dizi oldu. Dizi, olumlu eleştiriler almasının yanı sıra dünyanın en başarılı yapımları arasında yer aldığı söylendi ve birçok kez orijinalinden daha iyi olduğu yorumları yapıldı. Ayrıca dizi, "en iyi kadın oyuncu" ve "en iyi dizi müziği" kategorilerinde ikisi Altın Kelebek Ödülü ve biride Seul Uluslararası Drama Ödülleri'nde "en iyi dizi" kategorisinde ikincilik ödülü olmak üzere çok sayıda ödül kazandı.

Paramparça

Paramparça, Türk drama televizyon dizisidir. İlk bölümü 1 Aralık 2014'te Star TV'de yayınlandı. 15 yıl önce aynı hastanede doğan ve yanlış ailelere verilen iki kız çocuğunun ve ailelerinin hayatının anlatıldığı dizinin senaryosu Yıldız Tunç tarafından yazılıyor. Yönetmen koltuğunda Cevdet Mercan'ın oturduğu dizinin yapımı Endemol Türkiye tarafından üstleniliyor. Dizi Pazartesi akşamlarının en çok izlenen dizisi ilk bölüm 5 gibi reyting alırken ileriki bölümlerde reytingleri 11'e kadar yükselmiştir.

Konusu

Kavuşmaları kadar ayrılmaları da imkansız… Büyük, paramparça bir aşk hikayesi… Ayrı dünyalara ait olan iki insan, ne kavuşmaları ne de ayrılmaları mümkün… İki kaza ile yoları hiçbir zaman ayrılmayacak şekilde kesişen 6 kişi... Bambaşka hayallere ve hayatlara yürürken yolları birleşecek ve sonsuza kadar ayrılmaz bağlarla birbirine bağlanacaklar… Çok zor ekonomik şartlarda 14 yaşındaki kızını yetiştirmeye çalışan Gülseren, görümcesi ile yaşamaktadır. Yaşadıkları küçük dünyayı zorlayacak hevesleri olan 14 yaşındaki kızıyla baş etmeye çalışırken hayatı bir anda tepetaklak olur. Genç kadın, kendisini yıllar önce terk eden kocasıyla boşanma işlemlerini yürütürken, yağmurlu bir günde, travmatik bir olay sonucunda Cihan ile karşılaşır. Cihan, evli ve iki çocuk sahibi bir adamdır. İyi bir baba, cesur bir işadamı, mutsuz bir erkektir. 15 yıl arayla gelen iki kaza ile, iki kadın bir erkek ve üç çocuğun hayatı ve kaderleri hiç beklemedikleri, üstüne üstlük aşılması mümkün olmayan bir şekilde sonsuza kadar birbirlerine bağlanacaktır. Ortadaki soru cevapsız, çözüm imkansızdır.

 

Kaynak: Diyarbakır Söz