Son Dakika! İnci Taneleri dizisine bomba transfer! Usta oyuncu dizinin kadrosuna katıldı

İnci Taneleri’nin merakla beklenen 7. Bölümü bu akşam yayınlanacak. 7. Bölüm de diziye bomba bir isim geliyor.

Son Dakika! İnci Taneleri dizisine bomba transfer! Usta oyuncu dizinin kadrosuna katıldı

Yayınlanan her bölümüyle büyük beğeni toplayan diziye usta oyuncu Menderes Samancılar konuk oluyor.

"TERZİ AFFAN" KARAKTERİYLE İZLEYİCİ KARŞISINA ÇIKACAK

Samancılar, ‘Terzi Affan’ karakteri ile izleyici karşısına çıkacak. BKM imzalı “İnci Taneleri”nin güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor.

TEHLİKELİ HESAPLAŞMA!

Dilber’in (Hazar Ergüçlü) başına gelenlerden etkilenen Azem (Yılmaz Erdoğan), hesabını sormak için bir yol ararken, bu tehlikeli hesaplaşmadan habersiz sahneye çıkan Dilber, bu kez izleyiciyi ağlatacak. Dilber, ödediği bedeller için isyan ederken eskisi gibi mutlu olmayı başarabilecek mi?

Öte yandan İnci Taneleri dizisi ile biranda şöhret olan "Dilber evin barkın yok mu?" şarkısına dizinin yapımcısı tarafından ambargo koyulduğu ortaya çıktı. Başka bir sanatçı tarafından "Dilber " şarkısı için gelen 1 milyon TL'lik düet teklifini şarkıcı Erkal Sonel'in ambargo yüzünden reddettiği öğrenildi.

Konuyla ilgili Durak Medya'ya değerlendirmelerde bulunan ses sanatçısı Mustafa Sezgin, Erkal Sonel'e "Dilber" şarkısı için teklif yaptığını ama dizi yapımcısı tarafından ambargo koyulduğu için ret cevabı aldığını açıkladı.

Son dönemin en popüler şarkısı için 1 milyon TL'lik teklif yaptığını söyleyen Sezgin, ret cevabı ile üzüldüğünü söyledi.

GÜÇLÜ KADRO, GÜÇLÜ SENARYO

BKM imzalı yapımın güçlü oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor. Herkesin ‘inci’likli bir hikayesinin olduğu projenin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

Yayınlandığı ilk günden beri hiç gündemden düşmeyen ve çok konuşulan İnci Taneleri bu akşam saat 20.00 ‘da izleyiciyle buluşacak.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz