Görüş Bildir

Sonunda Samsung Galaxy S7 Türkiye tanıtım tarihi belli oldu, tarih nezaman?

Galaxy S7 Türkiye tanıtım tarihi belli oldu. Yeni nesil amiral gemisi telefon 9 Mart'ta ülkemizde tanıtılacak. Sonunda Samsung Galaxy S7 Türkiye tanıtım tarihi belli oldu. Galaxy S7 ile ilgili her şey haberimizde...

Sonunda Samsung Galaxy S7 Türkiye tanıtım tarihi belli oldu, tarih nezaman?

Samsung’un çiçeği burnunda amiral gemisi akıllı telefonları Galaxy S7 ve Galaxy S7 edge’in Türkiye lansman tarihi açıklandı. Samsung Türkiye tarafından dağıtımı sağlanan davetiyelerde amiral gemisi telefonlar için 9 Mart’ta The Seed - Emiran Sabancı Müzesi’nde Türkiye tanıtımları gerçekleşecek. Henüz Türkiye fiyat bilgisi açıklanmayan Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge, ülkemizde 11 Mart’tan itibaren satışa sunulacak.

 Samsung’un Snapdragon 820 ve Exynos 8890 işlemcisinden güç alan yeni nesil telefonları güçlü donanımları, suya dayanıklı kasaları, microSD kart desteği ve artırılan pil güçleri ile dikkat çekiyor.

 Galaxy S7, serisinin önceki modeli Galaxy S6’da olduğu gibi 5.1 inç büyüklüğünde Quad HD çözünürlüklü Super AMOLED ekran kullanırken, kavisli ekrana sahip edge modelinde ise ekran boyutu 5.5 inç seviyesine çıkarıldı.

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi