Star TV izdivaç programı Evleneceksen Gel 23 Aralık 2015 ! Seda Sayan- Evleneceksen Gel' de paça skandalı büyüyor. Evleneceksen Gel Uğur Arsan neler yaptı

Star TV ekranlarının sevilen izdivaç programı Evleneceksen Gel'de gün geçmiyor ki vuku yaşansın. Her güne damgasını vuran gelin ve damat adayları sonrasında Evleneceksen Gel sunucularının da gün be gün imza attığı skandallar dosyasına hergün bir yenisi eklenirken, Uğur Arslan'ın pantolonunu sıyırması da gündeme düştü. Evleneceksen 23 Aralık yeni bölümünde bakalım neler olacak?

Star TV izdivaç programı Evleneceksen Gel  23 Aralık 2015 ! Seda Sayan- Evleneceksen Gel' de paça skandalı büyüyor. Evleneceksen Gel Uğur Arsan neler yaptı

Star TV ekranlarının sevilen izdivaç programı Evleneceksen Gel'de gün geçmiyor ki vuku yaşansın. Her güne damgasını vuran gelin ve damat adayları sonrasında Evleneceksen Gel sunucularının da gün be gün imza attığı skandallar dosyasına hergün bir yenisi eklenirken, Uğur Arslan'ın pantolonunu sıyırması da gündeme düştü. Evleneceksen 23 Aralık  yeni bölümünde bakalım neler olacak?

Bu ikiliye kimse hayır diyemiyor! Evlenmek isteyenler burada buluşuyor, mutlu yuvalar burada kuruluyor!

Ekranların sımsıcak programı Evleneceksen Gel sevenlerine Star’da merhaba diyor.

5 ayda 11 çifti evlendiren Seda Sayan ve Uğur Arslan mutluluğun mimarı olmaya Star'da devam edecek..

Samimi anların, unutulmayan dakikaların, duygu dolu hikayelerin paylaşıldığı bu programda her şey gerçek, herkes hayatın içinden!

"Evleneceksen Gel" gündeme damgasını vuran olayları, içimizden adayları ile hafta içi her gün Star'da.

ŞOKE EDEN GAF

Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın uyumlu giyimini kafaya takan Alişan "Biz 10 yıl Çağla Şikel ile program yaptık, hiç birbirimize uyumlu giyinemedik siz nasıl yapıyorsunuz?" diye sorunca Uğur Arslan şok bir cevap verdi.

"PANTOLONUMU SIYIRIP BİR ŞEY GÖSTERECEĞİM"

Arslan, çorabını göstermek istediği kameraya dönüp "Pantolonumu sıyırıp Alişan'a bir şey göstermek istiyorum." dedi. Kırdığı potun farkına hemen varan Uğur Aslan "Yanlış anlaşılmasın aşağıdan sıyırıp göstereceğim" dedi.

İzleyenler kısa süreli bir şok yaşadı. Seda Sayan'ın da ilk anda yaşadığı şok yüzüne yansıdı.

Uğur Arslan Kimdir?

3 Ağustos 1972 tarihinde İstanbul‘da Karagümrük'de dünyaya geldi. Bir kız kardeşi vardır. Babası işçi, annesi ev hanımıdır. İlkokuldan itibaren tiyatro ve sahneyle tanıştı. İlköğrenimini İstanbul Karagümrük "Muallim Naci" İlköğretim Okulu'nda yaptı. Lise eğitimini Orta Doğu Koleji'nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi Sakarya Kampüsü Makine Meslek Yüksek Okulu'ndan mezun oldu.

Üniversiteden sonra işe girdiği fabrikadan kısa sürede 2 ayda ayrılarak lise yıllarındaki sunuculuk ve spikerlik idealini gerçekleştirmek için Ak Radyo'da probaşladı. Bir yıl sonrada Kanal 7 televizyonunda sunuculuk ve sonrasında program yapımcılığına başladı. Bir yıl sunuculuk, spikerlik eğitimini aldıktan sonra Amerika‘da New York Film Akademisi'nde yönetmenlik eğitimi gördü.

1999 yılında Askerliğini İzmir Narlıdere'de yaptı.

Uğur Arslan daha çok yazdığı ve seslendirdiği şiirleriyle tanındı.

Kanal 7'de yayınlanan, sosyal yardım içerikli Deniz Feneri adlı TV programını sunmaya başladı. EskiSinema oyuncusu İbrahim Uğurlu ile birlikte sunduğu program kısa sürede büyük ilgi görünce 1998 yılında aynı isimde "Deniz Feneri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği"ni kurarak Yönetim Kurulu Başkanlı'ğını yaptı. 2002 yılında başkanlığı devrederek onursal başkan olarak devam etti. Deniz Feneri davasından ifadesi alındı ve serbest bırakıldı.

TGRT‘de Yol Hikâyeleri isimli programı sundu.

2006 yılında Uğur Arslan'ın çok sevilen şiirinden yola çıkılarak Osman Yağmurdereli‘in yapımcılığında senaryolaştırıldıktan sonra Hilal Saral yönetmenliğinde çekilen "Karagümrük Yanıyor" adlı Dizi filmde oyuncular; Uğur Arslan, Sinem Öztufan, Özlem Yılmaz, Mesut Akusta, Kamil Sönmez gibi oyuncular olmuştur.

2008 yılından 2013 yılına kadar FOX kanalının evlendirme programı "Su Gibi" adlı programını Songül Karlı ile birlikte sundu. "Karagümrük Yanıyor" adında Tv. Dizisi yaptı. 2013 yılında FOX kanalında Mucize Hayatlar isimli programı sundu.

Lise yıllarından itibaren yazdığı şiirlerini, ilki 2000 yılında olmak üzere 3 şiir kitabında topladı.

Amerika'da aldığı eğitim ve televizyonlardaki tecrübesiyle "Uğur Müzik, Film ve Yayıncılık" firmasını 2002 yılında kurdu.

8 Haziran 2012 tarihinde Star TV'de yayınlanmaya başlayan Sunuculuğunu Murat Başoğlu‘nun üstlendiği ve jürileri Erol Evgin, Hande Ataizi ve Seyfi Dursunoğlu olan "Benzemez Kimse Sana" adlı programda; Ümit Erdim, Bay J, Cem Kılıç, Asena Onur Çakmak, Kendi, Ömür Gedik, Pelin Öztekin ile beraber yarıştı.

2014 yılının Mart ayında Kanal 7'de "Uğur Arslan'la Umut Var" isimli programı sunmaya başladı.

Uğur Arslan, 2002 yılında Seçil Aslan ile evlendi. Bir oğlu, bir kızı vardır.

Seda Sayan kimdir?

Şarkıcılığa düğün salonlarında başladı. Sonra uvertür olarak küçük gazinolara geçti. Sevgilisi organizatör Turgut Akyüz'ün Stardust kulübünde assolist oldu. Uzun süre "b" sınıfı gazinolardan Gülizar'da assolistlik yaptı. Dönemin büyük assolistlerin çok yüksek ücret taleplerine kızan Fahrettin Aslan tarafından, Harika Avcı'yla birlikte bir süre ders aldırılıp dönemin en büyük gazinosu Maksim'e assolist olarak çıkarıldı. Böylece ilk kez ciddi müzik eğitiminden gelmeyen assolistler dönemi başladı. Fahrettin Aslan'a Seda Sayan'ı tavsiye eden film yapımcısı Türker İnanoğlu'ydu.

Evleneceksen Gel izle

Kaynak: Diyarbakır Söz