Görüş Bildir

Sümer Tilmaç aniden gitti!

67 yaşındaki ünlü tiyatro, dizi ve sinema oyuncusu, duayen sanatçı Sümer Tilmaç yaşama gözlerini yumdu. Sümer Tilmaç Ergenekon sanığı Sedat Peker’in düğününe katıldı.Daha düğün başlamadan Sümer Tilmaç fenalaştı, hastaneye kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sümer Tilmaç vefat etti.

Sümer Tilmaç aniden gitti!

Ünlü tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu 67 yaşındaki Sümer Tilmaç, Sedat Peker'in Esma Sultan Yalısı'ndaki düğünü esnasında kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

DHA’nın haberine göre; 2005 yılında tutuklanan ve organize suç örgütü liderliği suçundan 14 yıl 5 ay 10 gün hapis cezasına çarptırılan Ergenekon davası sanıklarından Sedat Peker, tutuklu bulunduğu Kandıra F Tipi Cezaevi'nde avukatı Özge Yılmaz ile evlenmişti. Sedat Peker'in geçen yıl Mart ayında tahliye olmasından sonra, çift bu akşam Ortaköy'deki Esma Sultan Yalısı'nda düğün yaptı. Düğüne magazin dünyasından çok sayıda tanınmış isim de katıldı. Oyuncu Sümer Tilmaç da düğüne arkadaşlarıyla birlikte geldi. Tilmaç, düğün töreni başlamadan önce masada otururken aniden fenalaştı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Sümer Tilmaç'a kalp masajı yapıldı. Sanatçı, ambulansla Etiler'deki Liv Hospital Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Sümer Tilmaç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

SÜMER TİLMAÇ'IN DOKTORUNDAN AÇIKLAMA

Tilmaç'ın ölüm haberini, düğüne birlikte gittiği arkadaşı, televizyon programcısı ve sunucusu Mesut Yar açıkladı. Yar, hastane önünde bekleyen gazetecilere, "Kaybettik Sümer abimizi. Birlikte bir düğüne gittik. Aynı arabaya bindik, aynı masadaydık, sohbet ederken gitti bir anda. Kurtaramadılar. Başmız sağolsun. Büyük adamdı. Daha bir hafta önce yazısını yazmıştım vefasızlığın. Öyle işte. Kimse yok. Biz bizeyiz" diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi