Sunuculuğun hayat bulduğu kadın: Öykü Serter!

Başarılı ve güzel sunucu Öykü Serter şu sıralar TV8’de Rising Star Türkiye müzik yarışmasının sunuculuğunu yapıyor. Güzel sarışın Öykü Serter Mag’in Temmuz sayısına özel röportaj verdi. Sunuculuğun hayat bulduğu kadın Öykü Serter kendisi ile alakalı tüm bilinmeyenlerini A’dan Z’ye anlattı. İşte ayrıntılar…

Sunuculuğun hayat bulduğu kadın: Öykü Serter!

Ekranların başarılı ismi Öykü Serter, MAG Temmuz sayısı için gerçekleştirdiği özel röportajında kendisi ile ilgili merak edilenleri yanıtladı. Serter, evlilik ve çocuk sahibi olmakla ilgili, “Evlilik belki de benim fıtratımda yok. Çocuk sahibi olmaktan korkuyorum” dedi.

Radyoculuktan ekranlara geçiş serüvenini paylaştığı röportajında Serter,

EVLİLİK FITRATIMDA YOK

Özel hayatına kimseyi kolay kolay alamadığını ifade ederek evlilik ve çocuk ile alakalı; “Evlilik belki de benim fıtratımda (yaradılış kanunumda) yok. Çocuk sahibi olmaktan çok korkuyorum” dedi.

GIPTA EDİLECEK BAŞARI HİKAYESİ             

Acun Ilıcalı ile Show TV’de birlikte yayın yaptıkları zamanda montaj için nasıl kavga ettiklerini anlatan tatlı sert sunucu, Ilıcalı’yı gıpta edilecek bir başarı hikayesi olarak tanımladı. Serter, günlük hayatında kıyafet seçimlerinde maskülen evde ise sade bir tarzı olduğunu, pişmanlıkların hazmedildikçe tecrübeye çevrileceğini söyledi. Sert duruşunun bazı formatların getirdiği bir durum olduğunu belirten maceraperest sunucu, bu yaz gerçekleştireceği projesinin sürprizini MAG Temmuz sayısında paylaştı.

Kaynak: İHA

Kaynak: Diyarbakır Söz