Süperstar Ajda Pekkan çocuk sevgisini anlattı

Uçankuş TV’nin süperstar Ajda Pekkan ve müzik dünyasının yeni isimlerinden Sinan Akçıl’ı bir araya getirdiği “Süper Cumartesi” programının bu haftaki konuğu moda yarışma programı İşte Benim Stilim’de jüri üyesi olan Nurella lakaplı Nur Yerlitaş oldu.

Süperstar Ajda Pekkan çocuk sevgisini anlattı

Sinan Akçıl’ın, "İkinizin de anne olmasını çok isterdim" yorumu üzerine Pekkan, “Çocukluğumdan beri çok sorunlu bir hayatım oldu. Rahat ve huzurlu bir hayatım olsa mutlaka çocuk isterdim” diyerek yanıtladı.

“ÇOCUĞUM KULİSTE BÜYÜSÜN İSTEMEDİM”

Nur Yerlitaş ise, “Ajda Pekkan’ın çocuğu olsaydı, mutsuz olurdu” açıklamasını yaptı. Yıllardır beraber çalıştığı ünlü modacıya hak veren Ajda Pekkan, “Evet doğru. Çocuğum olsa benimle yarışacaktı ve mutsuz olacaktı. Ayrıca benimle beraber kulislerde büyümesini istemedim” dedi.

evlatlık EDİNMEYİ DÜŞÜNMÜŞ

Sinan Akçıl, “evlatlık edinmeyi hiç istemedin mi?” diye sorduğunda ise Pekkan, bu konu üzerine çok düşündüğünü belirterek, “Ama onu mutlu edemem, çok üzülürüm diye cesaret edemedim. Kim bilir ne tavizler verirdim. Çocuğum beni istismar ederdi. Evliliklerde çocuk, bazen sevgiyi ikiye katlıyor, bazen de ikiye bölebiliyor. Benim anne babam ayrı düştü. Annem üstümüze çok düşerdi. Babam ise kendisini çok yalnız hissederdi. Ben ‘Bir gün evlenirsem böyle yapmayacağım’ derdim. Ama kısmet olmadı, Allah çocuk vermedi.”

Kaynak: Diyarbakır Söz