Görüş Bildir

Süperstar Rihanna feministliğini gösterdi! Ezilmeyecek erkek arıyormuş!!!

Dünya ünlü süperstar şarkıcı Rihanna, erkeklere ayıracak zamanının olmadığını dile getirerek benim gücümü kaldıracak erkek yok diyerek feministliğini gösterdi. Süperstar Rihanna feministliğini gösterdi! Ezilmeyecek erkek arıyormuş!!!

Süperstar Rihanna feministliğini gösterdi! Ezilmeyecek erkek arıyormuş!!!

Son yılların en büyük müzik starlarından biri olan, Grammy ödüllü R&B şarkıcısı Rihanna, bir erkek arkadaşa ayıracak vakti olmadığını, ayrıca hâlâ sahip olduğu gücün altında ezilmeyecek bir erkek aradığını söyledi. Amerikalı yönetmen, yazar ve performans sanatçısı Miranda July’nin sorularını yanıtlayan 27 yaşındaki müzisyen, July’nin “Kadınların gücünü tehdit olarak görmeyen bir erkek bulmanın zorluğuna” dair sözleri üzerine bu konuda hâlâ zorluk çektiğini söyledi. Rihanna şöyle devam etti: “Erkeklerin ilgiye ihtiyacı var. Bu şekilde beslenmek, arada bir egolarının okşanmasını istiyorlar. Ben bu ilgili aileme, işime verebilirim ama şu anda bir erkeğe böyle bir ilgi veremem.”

July, Barbadoslu şarkıcıya kariyerinin başında ırkından dolayı olumsuzluk yaşayıp yaşamadığını da sordu. Rihanna, “Bu farkı hissetmeye başladığım zamanlar, hatta siyahi olduğumun ön plana çıkarıldığı zamanlar, genellikle iş anlaşmaları yaparken oluyordu. Ve biliyorsunuz, bu asla bitmiyor. Hâlâ oldukça revaçta” dedi ve ekledi: “İşte tam da bu yüzden insanlara yanıldıklarını göstermek istiyorum.”  Süperstar Rihanna feministliğini gösterdi! Ezilmeyecek erkek arıyormuş!!!

Rihanna 2009 yılında o dönem birlikte olduğu R&B şarkıcısı Chris Brown tarafından fiziksel şiddete maruz kalmıştı. Brown için Rihanna’dan uzaklaştırma kararı çıkmış ancak ikili 2013’te tekrar görüşmeye başlamış, aynı sene içinde de ayrılmıştı.

Kaynak: Radikal

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi