Survivor 11 Mart 2016 maç ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Açlık ve Hüsran

TV8’den ekranlara gelen ve izleyenlerin ağızları açıkta kaldığı Survivor 2016’da hırs dolu çekişme tüm heyecanıyla devam etti. Survivor 2016 11 Mart akşamı ekranlara gelen bölümde ödül oyunu yine nefesleri kesti. Kum sahada oynanan futbol maçını kim kazandı, ödül oyununu kim kazandı? Ödülü Popeyes’ten Terbiyeli tavuk ve patates olan oyunu kim kazandı? Survivor 11 Mart ödül oyunu kim kazandı, Survivor futbol maçını kim kazandı? Gibi sorular cevabını aldı.

Survivor 11 Mart 2016 maç ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Açlık ve Hüsran

M.EMİN FİDAN

11 Mart 2016 Survivor Ödül oyunu müthiş çekişmeliydi. Ünlüler ve Gönüllüler takımı 11 Mart Ödül oyunu çok zevkli ve zor geçti. Ünlüler takımında Yattara, Nagihan ve Yılmaz Morgül’ün futbol performansları izleyenleri hayrete düşürdü. Ancak ödülün büyük olması hasebiyle Gönüllüler takımı 4-2 öne geçti. Daha sonra Yattara’nın eski futbolcu olması nedeniyle kum sahada da yıldızlaşması, üstüne bir de Atakan’ın iyi oynaması izleyenleri mest etti ve Ünlüler 7-5 öne geçti. Peki, Survivor 11 Mart Futbol oyununu kim kazandı, Survivor l maçını kim kazandı, Survivor 11 mart ödül oyununu kim kazandı?

GÖNÜLLÜLER SKORU KORUYAMADI

Survivor 11 Mart ;dül oyununa iyi başlayan Gönüllüler takımı ödül oyununda 4-2 öne geçti, ancak skoru koruyamadılar. Ünlülerde Yattara gibi bir futbolcu olması büyük avantaj sağlamıştı onlara, üstüne bir de ekstra olarak Atakan ve Nagihan’ın güzel oyunu Ünlüler’in ödül oyununda geriden gelip öne geçmesine sebep oldu. Yılmaz Morgül ve Yattara sahada Zafer ve Semih’i kuma yapıştırdı adeta ve takımlarını 9-6 öne geçirdiler. Gönüllüler daha sonra Damla ve Nihal ile kazanarak 9-7 yaptı. Ünlülerin son sayıyı alacakları oyunda Tuğba Özay, Nagihan ve Ezgi Ünlüler takımından, Gizem Kerimoğlu, Gizem Memiç ve Damla Gönüllüler takımından karşı karşıya geldi. Kum sahada oynanan futbol oyunu nefesleri kesti ve kıran kırana mücadeleler yaşandı. Ünlüler Nagihan’ın golleriyle avantajı sağlamış ve 2-0 öne geçmişti ve 3 yapan 1 sayıyı takımına kazandıracaktı. Penaltı oldu Nagihan topun başına geçti ve kaçırdı. Bu kez Gönüllüler penaltı kazandı, onlar da kaçırdı ve Nagihan sonrasında hat-trick yaptı ve 3’üncü golü de atarak takımına hem sayıyı hem de ödülü getirdi. Survivor 2016 11 Mart ödül oyununu kazanan takım 10-7 skoruyla Ünlüler oldu.

YATTARA VE NAGİHAN ÖDÜLÜ GETİRDİ

11 Mart Survivor 2016’da ödül oyunu oynandı, kazanan takım Ünlüler oldu. Ünlüler takımında Nagihan ve Yattara’nın performansı çok konuşuldu. İzleyenleri adeta mest eden Yattara ve Nagihan ödülü takımına kazandırmayı başardı. Lahmacun sonrası bir de Popeyes yiyecekler.

SURVIVOR 11 MART’TA ÖDÜL POPEYES TERBİYELİ TAVUK VE PATATES

Survivor 11 Mart 2016 ödül neydi sorusunun da yanıtı alınmıştı zaten, tabiri caizse Acun Ilıcalı izleyenleri ve yarışmacıları kanser edercesine ödülü açıklarken heyecanlandırıyordu yine. Survivor 2016 11 Mart’ta ödül Popeyes’tan terbiyeli tavuk ve kızarmış patatesti. Gönüllüler kıymalı omlet ödülü sonrası bir ödül daha kazanmak istiyordu, Ünlüler ise son ödülleri olan Lahmacun’un üzerine bir de Popeyes tavuk eklemek istiyorlardı. Kazanan takım Ünlüler olduğu için yemeği de onlar yedi ve kişi başına tam 6’şar adet verdi Acun Ilıcalı. Gönüllülerde yine hüsran vardı ve yine aç kaldılar. Gönüllüler açlıktan oldukça zayıf hale düştü.

Kaynak: Diyarbakır Söz