Survivor 16 Mart 2016 kim elendi, adaya kim veda etti? Ortalık iyice karıştı, bahtsızlık!

“Survivor 2016 16 Mart kim elendi” Google’ın trend sorusunun yanıtı belli oldu ve şok etti. TV8'in reyting tepesinde olan Survivor 2016’da dün akşam veda konseyi vardı. Ünlüler, Yılmaz Morgül ve Ezgi Avcı’yı eleme adayı yapmıştı. Dün akşamki konseyde kimin birinci olacağı, adaya kimin veda edeceği, Yılmaz ve Ezgi’nin yanına üçüncü eleme adayının kim olacağı öğrenilecekti. Ancak sürpriz çıktı. Peki, Survivor’da kim elendi, Acunn.com SMS sıralaması ve birinci isim kim sorusunun yanıtı?

Survivor 16 Mart 2016 kim elendi, adaya kim veda etti? Ortalık iyice karıştı, bahtsızlık!

RECEP KAYA

vor 2016'da kim elendi” sorusunun cevabını aldığı TV8’den yayımlanan ve izleyicilerin büyük heyecan yaşadığı Survivor 16 Mart akşamı (dün akşam) eleme heyecanını yaşattı. Peki, Survivor 16 Mart 2016'da lendi, adaya kim veda etti? İşte detaylar ve Acunn.com SMS sıralaması...

ÜNLÜLER'DE GERGİN BİR VEDA KONSEYİ!

Ünlüler bir kez daha ayrılık konseyi yaşayacaktı ve bu nedenle Survivor 2016 hayranları ve yarışmacılara destek verenlerden gelen oylar sonucunda bu hafta en çok oyu alan yarışmacı açıklanacaktı. Ancak öncesinde Acun Ilıcalı Survivor’da kötü haberi Ünlüler’e verdi ve Ünlüler takımının sakatlanan yarışmacısı Seda Tetik’in Survivor’a devam edemeyeceğini açıkladı, Survivor 2016 Ünlüler takımı hem şaşırdı hem de son zamanlardaki düşüşlerinden dolayı konsey iyice gerildi.

Acun Ilıcalı konseyi şu sözlerle başlattı;

“Bu takım içinde karamsar bir tablo söz konusu aslında çünkü takım içinde ciddi sorun var. Üç takım oyunu, artı sembol oyunu. Nagihan senle başlayalım.

Nagihan; “Bizim takımda sorun olduğu müddetçe performansımız günden güne düşecek. Birlik ve beraberlikten uzağız, devamlı hesap kitap, devamlı birbirini kötü etkiliyorlar. Eda bana laf sokmaya başladı ben konuyu bireyselleştirmeyeceğim dedi ve Nagihan agresif oluyor, onu yollamaya çalışıyorlar, ben bilemiyorum artık, ben artık kendimle çelişiyorum” diye konuştu ve Eda’yı hedef gösterdi. Eda da Nagihan’a karşılık verdi ve Ünlüler konseyi karıştı. Yılmaz Morgül ve Ezgi Avcı da birbirine girdi.

PEKİ, ŞİMDİ NE OLACAK?

Survivor 2016’da Seda Tetik’in Survivor’a devam edememesi herkesi hayrete düşürdü. Merak edilen konu Seda’nın ne olacağıydı ve yanıt buldu. Seda’nın son gelen sağlık raporunda Survivor’a devam edemeyeceği öğrenildi. Bu nedenle Ünlülerde neler olacağını Acun Ilıcalı açıkladı.

Acun Ilıcalı; “Öncelikle adayların adaylığı düşmüş oldu, Ünlülerden Yılmaz ve Ezgi adaydı, onlar artık aday değiller. Önümüzdeki ilk kaybettiğiniz oyunda Tuğba Özay’ın dokunulmazlığı, isim söyleme hakkı devam edecek, bireysel dokunulmazlık oyunu oynamayacaksınız. Seyircimizin kullandığı oyların etkisinin devam etmesi gerekiyor. O yüzden haftanın birincisini birazdan açıklayacağım, önümüzdeki hafta en çok oy alan ikinci arkadaşımız bir isim söyleyecek, Tuğba bir isim söyleyecek ve birinci de söyleyecek” diye konuştu.

ÜNLÜLER'DE BİRİNCİ YİNE ATAKAN!

Avatar Atakan SMS oylamasında birinci oldu, Atakan kimi söyledi sorusu merakla bekleniyordu. Ama Seda Tetik otomatik olarak Survivor’a veda edince Atakan bir sonraki konseyde eleme adayı çıkarabilecek.

SURVIVOR 16 MART SEDA TETİK ELENDİ?

Haftanın en çok merak edilen “Survivor 2016 16 Mart kim elendi” sorusu yanıt buldu artık. Yılmaz Morgül mü, Ezgi Avcı mı elenecek derken sürpriz çıktı adeta. Survivor 2016 kim elendi sorusu Google'da da trend aramalara girdi bile. Yılmaz Morgül ve Ezgi Avcı’nın eleme adayı olduğu konseyde 3. Eleme adayı çıkmadı. Çünkü Acun Ilıcalı Survivor’a Seda Tetik’in devam edemeyeceğini ve konseyin ertelendiğini duyurdu. Survivor 2016’da bir sonraki dokunulmazlık oyununu Ünlüler kaybederse aynı oylama geçerli olacak. Ancak acunn.com sms sıralamasına bakılırsa, bu hafta Atakan’ın söyleyeceği isim de adaya veda etmeyecekti, çünkü Yılmaz Morgül 6’ncı olmuştu ve Yılmaz Morgül direkten döndü.

Survivor 2016 8 Mart akşamı sakatlanan Tetik’in durumunun kötü olduğu ve devam edemeyeceği öğrenildi. Bu nedenle Survivor 2016 16 Mart akşamı veda eden isim Seda Tetik oldu. Yılmaz Morgül ve Ezgi’nin eleme adayı olduğu konseyde oy sıralamasında Ezgi 2’nci, Yılmaz Morgül ise 6’ncı oldu ve Yılmaz Morgül direkten döndü. Survivor 2016 4. hafta elenen isim mecburen Seda Tetik oldu. Ünlüler adada artık 9 kişi.

ACUNN. COM SMS SIRALAMASI

Acunn.com SMS Sıralaması da açıklandı. Ünlüler takımının Survivor 2016 4. hafta SMS sonuçları sıralaması şöyle;

1- Avatar Atakan, 2- Ezgi, 3- Yattara, 4- Eda, 5- Nagihan, 6- Yılmaz Morgül, 7- Yunus Günçe, 8- Mehmet.

Sitemizde yayınlanan haberlerin izinsiz ve link verilmeden kopyalanması yasaktır. Link vermeden Yayınlayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler