Survivor 16 Şubat 2016 ödül oyununu kim kazandı, Mor odaya hangi takım girdi?

Survivor 2016 16 Şubat müthiş ödül oyununu kim kazandı diye merak edenler, aradığınız cevap haberimizde. Survivor 16 Şubat günü müthiş anlar yaşandı. Mücadele, adrenalin, hırs, ödül, sevinç ve hüzün ne ararsanız vardı Survivor 2016 16 Şubat’ta. Peki, Survivor 16 Şubat 2016 ödül oyununu kim kazandı? Survivor ödül oyunu kimin, Survivor’da 16 Şubat kim kazandı, Survivor 16 Şubat ödül neydi? İşte tüm merak edilenlerin cevabı haberimizde…

Survivor 16 Şubat 2016 ödül oyununu kim kazandı, Mor odaya hangi takım girdi?

Türkiye’nin tartışmasız en çok izlenen yarışma programı Survivor 16 Şubat 7. Bölümde de yine nefesleri kesti.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI

Survivor 16 Şubat ;dül oyununu kim kazandı sorusunun cevabı için o eğlenceli ödül oyununa geçildi. Alp Kırşan’ın sunumuyla ekranlara gelen Survivor 2016 16 Şubat akşamı güzel bir ödül oyunu oynandı. Ünlüler ve Gönüllülerin kıyasıya mücadeleye giriştiği ödül oyunu nefesleri kesti. Ünlüler ödül oyununa yine iyi başladılar.

ÖNCE ÜNLÜLER                              

Yarışmacılar zor ve uzun bir parkurda halkaları alıp, engelleri aşarak karşılarındaki tahtaya yuvarlamaya çalıştılar. İşte bu ödül oyununda Ünlüler biraz daha ağır bastı. Ve birden bire 4-0 öne geçmeyi başardılar. Daha sonra Gönüllüler durumu 4-4’e getirdi. Ancak nerdeyse pişman oldular. Oyun 7-4 Ünlüler’in lehine gitti. Ama kazanan taraf bir kişi sakat oynamasına rağmen, 10-7 skoruyla Ünlüler kazandı. 16 Şubat ödül oyununu Ünlüler kazandı.

ÖDÜL NEYDİ?

Survivor 16 Şubat ödül neydi? Sorusunun cevabı ise gerçekten müthişti. Kazanan takım ünlüler olduğu için, moralleri iyice yerine geldi. Çünkü hem meyve yediler, hem de mor odada çok güzel bir vakit geçirdiler.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler