Survivor 20 Mart 2016 konseyde kimin ismi yazıldı, eleme adayları kim? Üç aday birden

TV8’den ekranlara gelen, izleyicileri koltuklara yapıştıran, beceri, güç, ihtiras, sataşma, tartışma, kavga, hastalık, hırs, ne ararsanız vardı Dokunulmazlık oyununda ve Survivor 2016 20 Mart’ta bu oyunu Ünlüler kaybetti. Heyecan ve gerilimin yükseldiği konseyde kimin gideceği merakla bekleniyordu. Peki, Ünlüler konseyinde kimin ismi yazıldı? Kim kimin ismini yazdı, 20 Mart Survivor'da Ünlüler'den eleme adayları kimler oldu?

Survivor 20 Mart 2016 konseyde kimin ismi yazıldı, eleme adayları kim? Üç aday birden

M. EMİN FİDAN

TV8’in reyting rekortmeni ve reyting sonuçlarında zirvede olan vor 2016 20 Mart 2016 akşamı; heyecan, kavga, strateji, mücadele, gerilim, tartışma, eleme heyecanı ne ararsanız vardı. Survivor’ın en uzun süren ada konseyinde bu heyecan ve gerilim de zirveye tırmandı. Ünlüler'in SMS numaraları hatırlatıldı Acun Ilıcalı tarafından ve dokunulmazlık oyununda kavga eden Gönüllüler’e söz verdi. Gönüllüler takımında Semih, Gizem Kerimoğlu ve Damla’ya söz verdi Acun Ilıcalı. Daha sonra kendi arasında konuşmaya başlayan Gönüllülerde gerilim tavan yaptı.

ÜNLÜLER KONSEYİNDE KİMİN İSMİ YAZILDI?                  

Survivor 2016 Ünlüler konseyinde isim yazılmaya geçildi artık. Geçen haftaki Ünlüler konseyine göre daha sakin geçti. Ünlüler takımı üçüncü kez dokunulmazlık oyununu kaybettiği için konseye geldiler. Daha önce Yattara, Eda, Nagihan, z Morgül ve Atakan Ünlüler takımıyla alakalı bilgileri verdi ve akabinde isim yazılmaya geçildi. Ünlüler takımındaki yarışmacılar gitmesini istedikleri kişinin isimlerini yazdı ve Acun Ilıcalı da kimin isminin eleme adayı olduğunu açıkladı. Ünlülerde bir isim yazılacak ve eleme adayı çıkacaktı, n bir isim söyleyecekti ve Tuğba Özay da geçen haftadan bireysel dokunulmazlık sembolünü aldığı için isim söyleyecekti. Peki, Tuğba Özay kimin ismini söyledi, Atakan kimin ismini söyledi, kim kimin ismini yazdı, eleme adayları kim oldu?

KİM KİMİN İSMİNİ YAZDI?                                               

İki gruba ayrıldığını bildiğiniz Ünlüler takımında yine çoğunlukta olan grubun dediği oldu ve Ünlüler Yılmaz Morgül’ün performansından dolayı adadan elenmesini, gitmesini istediklerini belirtti. Ünlüler takımındaki bir gruptan 6 kişi yani Mehmet, Yunus, Ezgi, Eda, Atakan ve Yattara Yılmaz Morgül’ün ismini yazdı. Diğer gruptan Nagihan, Tuğba Özay ve Yılmaz Morgül  de Yunus Günçe’yi yazdı. Ünlüler 20 Mart konseyinde ismi en çok yazılan isim Yılmaz Morgül ve Yılmaz Morgül ilk adayı oldu.

Yılmaz Morgül eleme adayı olduktan sonra Acun Ilıcalı kendisine söz verdi; "Dünyada kim hiç Yılmaz, Morgül Yılmaz. Bu karşımdakiler ne yapmaya çalışıyor, maskelerini değiştiriyor, Yılmaz Morgül üzerinden nasıl bir prim yaparız, neden konuşmaya devam ediyorsunuz, amaçlar ortada. Siz Yılmaz Morgül’ü yakından tanımadan, insanlığını bilmeden, benim hırsım yok, Allah sağlık verdiği müddetçe gitmek istiyorum. Kendileri daha oyuna başlar başlamaz elenmeye başladılar. Gönüllülerden ve bizim takımdan zayıf halka olarak gördüğün herkes senin önüne geçti. Survivor’da psikolojik savaş başlamıştır, görüşeceğiz. Teşekkürler" diye konuştu.

TUĞBA ÖZAY KİMİN İSMİNİ SÖYLEDİ?

Tuğba Özay kimi söyledi, kimin ismini verdi, Yılmaz Morgül’ün yanına eleme adayı olarak kimi çıkardı? Tuğba Özay şöyle konuştu; "Öncelikle sebebini söyleyeyim, geldiği ilk haftadan itibaren hep sakatlığıyla ön plandaydı ki zaten ben de gördüm. Ama bu takımımıza zarar verdi, son zamanlarda uyku sorunu yaşıyor ve uyuyamadığı için performansı olumsuz etkileniyor ve takımımıza da yansıyor, ben arkadaşımın bir an önce sağlığına kavuşmasını istiyorum, o yüzden ben Yunus Günçe diyorum" böylelikle ikinci eleme adayı da Yunus Günçe oldu.

ATAKAN KİMİ SÖYLEDİ!

Survivor’da geçtiğimiz hafta birinci olan isim Atakan olmuştu ve Atakan da bir isim söyleyecekti. Atakan kimin ismini söyledi diye merak ediliyordu. Sıra Atakan’a geldi ve Atakan önce sebebi sonra da kimi aday çıkardığını şu sözlerle açıkladı; “Planlı konuşmalar vesaireler, bu sebeple Nagihan arkadaşımın performansı çok iyi, bu sebeple Nagihan’ı söylemeyeceğim, benim söyleyeceğim isim hem adaya uyum sağlamadığı için hem de oyunlarda bize çok fazla katkı sağlamadığını düşündüğüm için söyleyceğim isim Eda” ve üçüncü eleme adayı da Eda oldu.

YILMAZ MORGÜL, YUNUS GÜNÇE VE EDA AKKAYA ELEME ADAYI!

20 Mart 2016 Survivor’da ada konseyinde en çok Yılmaz Morgül’ün ismi yazıldı. Tuğba Özay Yunus Günçe’yi söyledi, Atakan ise Eda Akkaya’yı söyledi ve üç eleme adayı da belirlenmiş oldu. Yılmaz Morgül, Yunus Günçe ve Eda eleme adayları oldu. Bakalım, Salı günkü ada konseyinde Ünlüler takımında SMS birincisi kim olacak, dördüncü eleme adayı kim olacak, adaya kim veda edecek, Ünlülerde elenen üçüncü isim kim olacak?

Kaynak: Diyarbakır Söz