Görüş Bildir

Survivor 20 Şubat 2016 nefis Ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Nihayet geri geldiler

Survivor 20 Şubat ödül oyununu kim kazandı sorusu yanıt buldu. Survivor 2016 20 Şubat akşamı adada müthiş mücadele veren Gönüllüler ve Ünlüler ödül oyununda karşılaştı. Peki, Survivor ödül oyununu kim kazandı? Survivor 2016 ödül oyununu kim kazandı, 20 Şubat Survivor ödülü kim kazandı? Ödül neydi? İşte yanıtlar haberimizde…

Survivor 20 Şubat 2016 nefis Ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Nihayet geri geldiler

AHMET DEMİR

TV8’in reyting rekorlarını alt üst eden yarışma programı vor 2016’da Ünlüler ve Gönüllüler arasındaki kıyasıya yarış sürüyor. 20 Şubat 2016 akşamı ekranlara gelen Survivor 2016 Cumartesi Ödül oyununda yarışmacılar oldukça zorlu bir parkurda ve zor bir oyunda yarıştı. Büyük mücadele, aksiyon ve heyecanın yaşandığı Survivor ;dül oyununu kim kazandı?

SURVIVOR 20 ŞUBAT ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI? 

Gönüllüler açlıktan artık dökülmek üzereydi. Bu haftaki ilk ödül oyununa ilk kez motive olarak çıkan Gönüllüler müthiş bir performans sergiledi. Survivor 2016 Cumartesi çok zor ve oldukça eğlenceli bir ödül oyununu Gönüllüler 10-9 gibi bir skorla kazandı.

5-1’DEN GERİ GELDİLER

Survivor 20 Şubat ödül oyununa iyi başlayan Ünlüler olmuştu. Hatta öyle ki art arda sayılar alarak 5-1 öne geçmişlerdi. Ancak Gönüllüler daha sonra müthiş ve efsane bir geri dönüşe imza atarak 8-6 öne geçtiler. Daha sonra Nagihan 8-7’ye getirdi durumu. Gönüllüler yine 9-7 öne geçti ve ödüle bir adım daha yaklaşmışlardı. Eda Akkaya ile Ünlüler durumu 9-9’a getirdi ve son oyuna kaldı. Ünlüler takımından Avatar Atakan, Gönüllüler takımından Semih Öztürk karşı karşıya geldi. Semih müthiş bir motivasyon ve beceriyle Atakan’ı mağlup etmeyi başardı, Ünlüler ödülü kaybetti ve Gönüllüler 10-9 kazandı.

SURVIVOR 20 ŞUBAT ÖDÜL NEYDİ?            

Survivor 2016’da çok zorlu ödül oyunu sonunda kazanan Gönüllüler hem açlıklarını hem de morallerini giderdiler. lı Börek ve Coca Cola ödülünü Gönüllüler kazandı ve krizlerini giderdiler. Gönüllüler takımı afiyetle kıymalı böreklerini yedi ve colalarını içtiler.

ÜNLÜLER KAYBETTİKLERİ OYUN SONRASI TARTIŞTI

Ünlüler kaybettikleri ödül oyunu sonrası oldukça gerildi. Avatar Atakan önce Tuğba Özay ile daha sonra da Yılmaz Morgül ile tartıştı. Yılmaz Morgül Avatar Atakan’ın herkesi demoralize ettiğini iddia etti ancak yalnız kaldı. Yunus Günce de Yılmaz Morgül’ün liderlik havasına karşı çıkarak röportaj verdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi