Survivor 2016 15 Şubat Bireysel Ödül oyununu kim kazandı?

Survivor All Star’da Bireysel Ödül oyununu kim kazandı sorusunun yanıtı alındı. TV8’de ekranlarımıza konuk olan Survivor 2016’da bireysel ödül oyunu oynandı. Kızlar kendi aralarında yarıştı, erkekler de kendi aralarında ve takım ayırt edilmedi. Peki, Survivor 2016 15 Şubat Bireysel Ödül oyununu kim kazandı, BİP’ten gelen destek mesajları olan ödüle kimler gitmeye hak kazandı, BİP mesajlarını hangi yarışmacılar okuyup moral bulacak? İşte tüm soruların yanıtı…

Survivor 2016 15 Şubat Bireysel Ödül oyununu kim kazandı?

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

TV8’in reyting tepelerinde yüzen vor 2016 15 Şubat’ta büyük bir bireysel mücadele yaşandı. Kızlar kendi aralarında, erkekler de kendi aralarında sel ödül oyunu oynadı. Zor ve denge isteyen bir parkurda oynanan oyunda zevkli anlar yaşandı.

Yarışma birden fazla etaptan oluşuyordu ve her etapta birkaç yarışmacı eleniyordu. Ve etap sonunda üç kişi yarı finale kalıp iki kişi de finale adını yazdırıyordu. Finale kalan iki kişi Survivor’ın efsane seramik kırma yarışı yaptı ve 10’da biten seramik kırma yarışını kazanan ödülü de kazanıyordu.

Bireysel ödül oyunu Kızlar finalinde Ünlüler takımından Nagihan ve Gönüllülerden Kerimoğlu yarıştı ve Nagihan 10-3 gibi ezici bir üstünlükle kazanarak BİP ödülünün sahibi oldu. Nagihan ödüle iki arkadaşını da götürme hakkı olduğu için, bu tercihini Tuğba Özay ve Seda Tetik’ten yana kullandı.

Erkekler Bireysel Ödül oyununu kim kazandı sorusu da yanıt buldu. Ünlüler takımından Avatar Atakan ve Gönüllüler takımından İbrahim Giydirir finale kaldı. Final de büyük çekişme sürerken, yani skor 6-6 iken Avatar Atakan bir anda atak yaptı ve oyunu 10-6 kazanmayı başardı. 15 Şubat Bireysel ödül oyunu erkeklerde kazanan isim Avatar oldu. Avatar Atakan da BİP ödülüne z Morgül ve İbrahima Yattara ile gitmeyi tercih etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz