Survivor 2016 2 Mart kim elendi, adaya kim veda etti? Çok şaşıracaksınız

Survivor 2016 kim elendi sorusu bu haftanın en çok trend olan konusuydu. TV8'in reyting zirveleride dolaşan yarışması Survivor 2016’da dün akşam büyük eleme heyecanı yaşandı. Bu hafta dokunulmazlığı Gönüllüler kaybetmiş ve bir önceki konseyde Semih ile Efecan eleme adayı olmuştu. İşte acunn.com SMS sıralamasında kim birinci oldu, kim ikinci oldu, Semih ve Efecan’ın karşısına kim aday olarak çıkarıldı, adaya kim veda etti, Survivor'da kim elendi?

Survivor 2016 2 Mart kim elendi, adaya kim veda etti? Çok şaşıracaksınız

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

TV8’den ekranlarımıza gelen ve neredeyse kendimizi içinde bulduğumuz efsane yarışma vor 2016 2 Mart akşamı (dün akşam) ile bizlere eleme heyecanını aktardı. Peki, Survivor 2 Mart’ta lendi, adaya kim veda etti, Survivor 2016 elenen isim kim oldu? İşte ayrıntılar..

GÖNÜLLÜLER’DE VEDA KONSEYİ

Gönüllüler takımı Survivor 2016’da ilk kez bir veda Konseyi yaşadı. Acun Ilıcalı’nın İstanbul’dan sunumunda ekranlarımıza gelen Survivor 2016’da seyircilerden gelen oylar sonucunda bu hafta en çok oyu alan yarışmacı açıklanacaktı. “Gönüllüler takımından en çok oy alarak bu haftanın birincisi olan yarışmacımızın adını açıklayacağım” diyen Acun Ilıcalı önce heyecanlandırdı biraz, daha sonra Gönüllülerde bu haftanın birincisi Semih Öztürk oldu… Semih Öztürk Survivor 2016 Gönüllüler konseyinde birinci oldu.

Seyircilerin gönderdikleri oylar sonucunda Survivor Gönüllüler adasında haftalık oylamada ikinci olarak yeni bir aday söyleme hakkına sahip olan ismi açıklandı. Bu hafta Gönüllüler takımının ikincisi Damla oldu.

SEMİH ÖZTÜRK KİMİ SÖYLEDİ?

Öztürk Gönüllüler adasında birinci oldu, peki Semih Öztürk kimi söyledi. Semih Öztürk o peti peti yaparak Serkay’ı söyledi. Serkay, Efecan'dan sonraki ikinci eleme adayı oldu.

DAMLA KİMİ SÖYLEDİ?

Gönüllüler takımının ikincisi olan Damla bir isim söyleyecekti. Damla isim söyledikten sonra en az oyu alan kişi adaya veda edecekti. Peki, 2 Mart 2016 Survivor Gönüllülerde Damla kimin ismini söyledi, kimi eleme adayı olarak çıkardı.

Damla; “Ciddi anlamda ikinci olmayı tabii ki de herkes ister ama beklemiyordum. Çok güzel bir duygu fakat kötü yanı benim bir isim söylüyor olmam. Sekiz kişi olarak ciddi anlamda bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Semih'in gitmesini çok isterim. Herhangi bir neden gösteremiyorum. Aylin demek istiyorum" dedi ve Damla Aylin'i eleme adayı olarak çıkardı.

EFECAN MI, SERKAY MI, AYLİN Mİ ELENDİ?

Haftanın en çok merak edilen sorusu cevap bulacaktı. Ama Efecan mı, Serkay mı, yoksa Aylin mi elenecekti. Survivor 2016 kim elendi sorusu ise e'da arananlarda trend olmuştu.

SURVIVOR 2016’DA SAHRA ELENDİ!

Gönüllüler takımından Survivor 2016’ya ve hayallerine veda edecek olan ismi Acun Ilıcalı sonunda açıkladı. Survivor 2016 2 Mart Çarşamba elenen ve adaya veda eden isim oldu. Şallı final hayaline veda etti. Efecan, Serkay ve  Aylin Şallı'nın eleme adayı olduğu konseyde  rakiplerinden daha az oy alarak Survivor 2016’da elenen isim oldu. Survivor’da Gönüllüler artık Dominik’te 9 kişiyle mücadele verecek.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler