Survivor 2016 22 Şubat (yeni bölüm) fragmanı - Ünlüler savaşı başladı

Survivor 2016 22 Şubat (yeni bölüm) fragmanı da yayında. Survivor 2016 10. bölüm tanıtımında Ödül oyunundan ve Ünlüler adasında yaşananlardan kesitler var. Dokunulmazlık oyunu sonrası kaybeden Ünlüler takımında eleme adayları Yılmaz Morgül ve Tuğba Özay olmuştu. Survivor 22 Şubat'ta Ünlüler takımında soğuk savaş başladı. Survivor 2016 yeni bölüm (10. Bölüm) fragmanını aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz...

Survivor 2016 22 Şubat (yeni bölüm) fragmanı - Ünlüler savaşı başladı

RECEP KAYA

22 Şubat akşamı (bu akşam) TV8'den ekranlarımıza konuk olacak vor 2016’da ödül oyunu oynanıyor. Çok zor ve eğlenceli bir parkurda oynanacak ödül oyununu kim kazanacak, büyük merak konusuyken, ayrıca Ünlüler ve Gönüllüler adalarında neler yaşanıyor izleyeceğiz ve göreceğiz.

ÜNLÜLER TAKIMINDA GRUPLAR BELLİ, SAVAŞ BAŞLADI!

Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler ada konseyinde Tuğba Özay ve Yılmaz Morgül’ü eleme adayı olarak çıkardı. Atakan ve etrafında toplanan kişilerle, z Morgül ve etrafında toplanan kişiler iki grup oluşturdu. Özay verdiği röportajda Atakan’ın bir savaş başlattığını iddia etti. Bu durumun ödül oyununa nasıl yansıyacağı da doğrusu büyük merak konusu.

GÖNÜLLÜLER TAKIMINDA SEMİH VE DAMLA KAVGASI!

Survivor 10. Bölüm tanıtımında bir diğer ayrıntı da Gönüllüler adasında yaşananlar. Gönüllüler takımında yer alan Damla ve Semih Öztürk büyük bir tartışmaya giriyor. Ne için tartıştıkları ise fragmanda anlaşılmıyor. Gönüllüler takımında da Ünlülerde olduğu gibi gruplaşma olacak mı, doğrusu bu önümüzdeki günlerde belli olacak.

TUĞBA ÖZAY VE YILMAZ MORGÜL TEPKİLİ

Survivor 9. Bölümde ada konseyinde eleme adayları olan Tuğba Özay ve Yılmaz Morgül Atakan ve diğer takım arkadaşlarına karşı tepkiliydi. Hele ki Tuğba Özay vermiş olduğu röportajda Atakan’ı kastederek ‘Bir duruşun olsun kardeşim’ sözleriyle ne kadar sinirli ve gergin olduğunu vurguladı.

SURVIVOR 22 ŞUBAT ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANACAK?

22 Şubat Survivor'da ;dül oyunu oynanacak ve kazanan takım muhtemelen müthiş bir ödüle uzanacak. Survivor 10. Bölüm fragmanında ödülün ne olduğunu Acun Ilıcalı açıklarken iki takım yarışmacıları da Dominik’i çığlıklarıyla inletiyor. Bir kritik yapmak gerekirse; Moral açısından kötü durumda olan Ünlüler takımının ayağa kalkma mücadelesi vereceğini söyleyebiliriz. Tabii ki aynı durum Gönüllüler için de geçerli ve Gönüllüler takımı da oyun kazanma serisini artırmak isteyerek oyuna moralli başlayacak. Ancak orta yerde görünen şöyle bir gerçek var ki eğer Ünlüler kaybederse ödül oyununu, kendi içlerindeki o çatışma, o bölünme, o soğuk savaş daha da artacak ve takım dağılma noktasına gelebilecek. Survivor 2016 22 Şubat akşamı ödül oyunu esnasında Semih’in de bir rahatsızlık geçirdiğini fragmanda izledik, ancak detayını Survivor yayınlandığında anlayacağız. Tüm merak edilenler Survivor 10. Bölümde yanıt bulacak. Survivor bölüm fragmanını da aşağıdaki linke tıklayarak izleyebilirsiniz.

Survivor 2016 10. Bölüm 22 Şubat (bu akşam) saat 20.00'de TV8'de!

ng>SURVIVOR 2016 10. BÖLÜM TANITIMI İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz