Survivor 2016 25 Mart (31. Yeni bölüm) fragmanı – Ünlülerde Yunus Günçe gerilimi

Survivor 2016 25 Mart 31. Bölüm (yeni bölüm) fragmanı yayınlandı. Cuma akşamlarının da favorisi olmayı başaran ve reytinglerde birinci olan Survivor 2016 yeni bölüm (31. Bölüm) tanıtımı nefesleri kesti. Survivor fragmanını izlediğinizde göreceğiniz üzere iki gruba ayrılan Ünlülerde Yunus Günçe de Atakan’ın olduğu gruba resti çekiyor ve Mehmet’le tartışıyor. Survivor 25 Mart 2016 ödül oyununu kim kazanacak sorusunun yanıtlanacağı Survivor 31. Bölüm fragmanı detayları haberimizde.

Survivor 2016 25 Mart (31. Yeni bölüm) fragmanı – Ünlülerde Yunus Günçe gerilimi

TV8’in reyting rekorları kıran ve en çok izlenen yarışma programı unvanını elinde bulunduran vor 2016 31. Bölümüyle 25 Mart Cuma akşamı (bu akşam) izleyicisine ödül heyecanı yaşatacak. Survivor 2016 25 Mart (yeni bölüm) fragmanı da yayınlandı. Fragmanda Ünlüler adasının ne kadar karışık ve dağınık bir halde olduğu görüldü.

NAGİHAN YATTARA’YA YÜKLENDİ

Survivor’da son elenen isim Eda Akkaya oldu. Eda, Yılmaz Morgül ve Yunus Günçe’nin eleme adayı olduğu ada konseyinde birinci olan Yattara Nagihan’ı eleme adayı olarak gösterdi. Nagihan yeni bölümde fragmanı izlediğinizde göreceğiniz üzere Yattara’ya esip gürlüyor. Nagihan, Yattara’nın tamamen Atakan’ın maşası olduğunu vurgulayarak Yattara’ya olan tepkisini dile getiriyor verdiği röportajda.

ÜNLÜLER TAKIMINDA YUNUS GÜNÇE GERİLİMİ

Survivor 2016 31. Bölüm tanıtımında dikkat çeken başka bir ayrıntı da şimdiye kadar Atakan’ların grubunda olan Yunus Günçe’nin eleme adayı olmasıyla birlikte saf değiştirmesi herkesi şaşırttı. Yunus Günçe 31. Bölüm Survivor anında izleyeceğiniz üzere Ünlüler takımından özellikle Mehmet’e karşı sert bir tavır sergiliyor. Mehmet ile Yunus tartışıyor, fragmanda gözükmüyor ama belki de kavga edecekler.

ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANACAK

Survivor 31. Bölüm ırşan’ın sunumuyla 25 Mart (bu akşam) ekranlara gelecek ve ödül oyunu heyecanı tüm fanatikleri saracak. Alp Kırşan’ın fragmanda ödülü açıkladığının gösterilmemesi tabii ki Acun Ilıcalı’nın heyecan taktiklerinden bir tanesi. Survivor 25 Mart ödül oyununun ödülünün ne olduğu henüz bilinmiyor. Ancak iki takım da gözleri bağlı bir biçimde müthiş bir mücadele gösteriyor. Survivor’ın en güzel oyunlarından biri olan gözleri bağlı biçimde zor bir parkuru tamamlayıp başarıya ulaşmaya çalışacak yarışmacılar. Ünlüler takımı konseyden yeni çıktı ve ödülü çok istiyorlar, aynı zamanda açlar. Ancak başka bir gerçek var ki üst üste iki ödül oyununu kaybeden ve yavaş yavaş açlıklarını dışa vuran Gönüllüler takımı da bu ödülü en az Ünlüler kadar istiyor. Bir tarafta konseyden yeni çıkmış, aralarından Eda’yı uğurlamış ve 8 kişi kalmış Ünlüler, diğer tarafta sayı üstünlüğünü ele geçirmiş, döner ve menemen ödülünü kaybetmiş l;nüllüler. Peki, 25 Mart ödül oyununu kim kazanacak, kazanan takım ne yiyecek?

Survivor 2016 yeni bölüm ile ilgili tüm merak edilenler 25 Mart (bu akşam) saat 20.00’de TV8’de yanıt bulacak ve fanatikleri ekran başına kilitlenecek.

ng>SURVIVOR 2016 31. BÖLÜM FRAGMANI İZLE  

Kaynak: Diyarbakır Söz