Görüş Bildir

Survivor 21 Şubat 2016 Bireysel Dokunulmazlık Sembolünü kim kazandı? İsmi yazılamayacak

Survivor 2016 Bireysel Dokunulmazlık sembolünü kim kazandı sorusunun yanıtı alındı. TV8’de ekranlarımıza konuk olan Survivor 2016’da dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler, bireysel dokunulmazlık sembolünü kazanmak ve dokunulmaz olmak için birbirleriyle yarıştı. Peki, Survivor 2016 21 Şubat Bireysel Dokunulmazlık sembolünü kim kazandı? İşte cevabı…

Survivor 21 Şubat 2016 Bireysel Dokunulmazlık Sembolünü kim kazandı? İsmi yazılamayacak

RAMAZAN GÜNOĞLU

TV8’de Pazar akşamı vor heyecanı nefesleri kesti. Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler 7 Haziran 2015 Survivor All Star’da bireysel Dokunulmazlık sembolü için birbirleriyle yarıştı. Bireysel Dokunulmazlık sembolü oyunu ise oldukça zordu. Kütüğe tutunan Ünlülerden hangisi en sona kadar dayanırsa bireysel olarak dokunulmaz olacak ve konseyde ismi yazılmayacaktı. Hatta Çarşamba günkü konseyde bir eleme adayı da kendisi çıkaracaktı.

KIZLARDA KİM KAZANDI?

Müthiş heyecana sahne olan Bireysel Dokunulmazlık oyununda kızlarda Yağmur, Eda, Seda, Tuğba Özay, Öztürk ve Nagihan yarıştı, 5 seramik’i kıran ilk isim Ebru Öztürk oldu ve Kızlarda bireysel dokunulmazlık oyununda finale kaldı. Erkeklerde ise Ünlüler takımına sonradan dahil olan Mehmet 5 seramiği ilk kıran isim olarak finale çıktı ve Ebru Öztürk’ün rakibi oldu.

MEHMET Mİ EBRU ÖZTÜRK MÜ?

Survivor 2016 21 Şubat akşamı Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler takımından bireysel dokunulmazlık oyununda finale Mehmet ve Ebru Öztürk kaldı. Son final oyununda sembolleri alarak gözleri kapalı bir şekilde parkuru tamamlayıp sembolleri doğru biçimde yerleştirmeye çalıştı.  Ünlülerde Bireysel dokunulmazlık heyecanını azandı sorusunun yanıt bulacağı etaptı artık. Çünkü yarışmacılar sona yaklaşmıştı. Ebru Öztürk 5 sembolü de doğru biçimde yerine yerleştirirken, bireysel dokunulmazlık oyununu kazandı.

Bireysel Dokunulmazlık oyununu kim kazandı sorusu yanıt buldu.

Ebru Öztürk bireysel dokunulmazlık oyununu kazandı. Ebru Öztürk dokunulmaz oldu ve konseyde ismi yazılamayacak. Öyle ki Ebru Öztürk ada konseyinde ismi yazılamayacak ve üstüne üstlük bir ismi de eleme adayı olarak söyleyecek. Survivor 2016 ilk eleme heyecanının yaşandığı haftada ilk dokunulmazlık kolyesini Ebru Öztürk kazanmış oldu.

ELEME ÖNCESİNDE İKİ ADAY ÇIKACAK?                     

Survivor 2016 ilk eleme öncesinde heyecan üst seviyeye tırmandı. Ünlüler ada konseyinde bir kişinin ismini yazacak ve ilk eleme adayı belli olacak, daha sonra ise dokunulmazlık sembolünü alan Ebru Öztürk de bir ismi eleme adayı olarak söyleyecek ve iki isim eleme adayı olacak. Daha sonraki konseyde de haftanın birincisi açıklanacak ve o da bir isim söyleme hakkına sahip olacak, böylelikle üç isim eleme adayı olacak ve bir kişi Survivor 2016’ya ilk veda eden isim olacak.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi