Survivor 22 Mart 2016 Final Sembol oyununu kim kazandı? Menemen ödülü

Survivor 2016 22 Mart Salı akşamı ekranlara gelen bölümde final sembol oyunu oynandı. En çok sembolleri toplayan kişinin Kıbrıs’a erken gitmek için final biletini önceden kapacağı Final sembol oyunu nefesleri kesti, kıyasıya mücadeleler yaşandı. Peki, 22 Mart final sembol oyununu kim kazandı, final sembolünü kimler aldı, kimin kaç sembolü var, Ünlüler mi kazandı Gönüllüler mi, Menemen ödülünü hangi takım kazandı, Mor Oda’ya kim girdi? İşte tüm detaylar haberimizde.

Survivor 22 Mart 2016 Final Sembol oyununu kim kazandı? Menemen ödülü

OKTAY DEMİR

TV8’in en eğlenceli ve en çok izlenen yarışma programı vor 2016, 22 Mart akşamı final sembol oyunu ve Menemen ödülüyle izleyenleri ekrana bağladı. Peki, final lünü erkeklerde kim aldı, kızlarda kim aldı, en ödülünü hangi takım kazandı, hangi yarışmacının kaç sembolü var? İşte cevabı.

GÖNÜLLÜLER ÇABUK PES ETTİ!

22 Mart 2016 Survivor’da Final Sembol oyunu oynandı. Final Sembol oyununda Gönüllüler takımının kızları erken pes etti. Gizem Memiç Eda’ya, Nihal Nagihan’a, Damla Nagihan’a ve Gizem Kerimoğlu Tuğba’ya mağlup olarak final sembol oyunundan erken elendiler. Geçtiğimiz hafta Gönüllüler takımından Gizem Memiç kazanmıştı.

YILMAZ MORGÜL SERKAY’I ELEDİ             

Gönüllüler takımından Serkay, Ünlüler takımından Yılmaz Morgül karşı karşıya geldi. Parkuru çok önde tamamlayan Serkay, Yılmaz Morgül’ün başarılı atışlarına karşılık veremedi ve Yılmaz Morgül Serkay’ı 5-3 mağlup etti. Yılmaz Morgül final sembol oyununda Serkay’ı eledi.

ÜNLÜLERDE ATAKAN VE YATTARA FİNALİ

Ünlüler final sembol oyununda kendi aralarında erkeklerde finale kalan isimler Yattara ve Avatar Atakan oldu. Atakan çok istediği sembolü almak için müthiş bir uğraş verdi. Avatar Atakan, Yattara’yı mağlup ederek Ünlüler erkeklerde final sembolünde finalist oldu ve Semih’in rakibi oldu. Atakan sembol oyununda Semih’i de mağlup etti ve Nagihan da kızlarda kazandığı için ödül de ünlülerin oldu.

MENEMEN ÜNLÜLER’İN

Avatar Atakan Semih ile iki mücadele yaptı ve ikisini de kazandı. Menemen ödülü de Ünlüler takımının oldu böylelikle. Final Sembol oyununda Atakan ilk sembolünü kazandı, Nagihan ise üçüncü sembolüne uzandı. Kıbrıs’a erken gidişte final sembol oyunu çok önemliydi, bu hafta kazanan isimler Nagihan ve Atakan oldu, Menemen’i de ;nlüler takımı afiyetle yedi. Bu hafta oyunlarda 2’de 2 yaptı Ünlüler.

Kaynak: Diyarbakır Söz