Survivor 22 Şubat 2016 enfes ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Yine aç kaldılar

Survivor 2016 22 Şubat ödül oyunu kim kazandı? TV8’de yayınlanan ve izleyenlerin ağzını açıkta bırakmakta usta program olan Survivor 2016’da büyük çekişme hızını artırarak sürüyor. Survivor 2016 22 Şubat 2016 akşamı ekranlara gelen bölümde ödül oyunu soluksuz izlendi resmen. 22 Şubat ödül oyununu kim kazandı? Ödül neydi? Survivor 22 Şubat ödül oyunu kim kazandı? Gibi sorular da yanıt buldu. İşte ayrıntılar…

Survivor 22 Şubat 2016 enfes ödül oyununu kim kazandı, ödül neydi? Yine aç kaldılar

ŞEYHMUS ALTINDAĞ

vor 2016’da Ünlüler ve Gönüllüler 22 Şubat 2016 akşamı ekranlara gelen bölümde ödül oyununda zorlu ve eğlenceli bir mücadele verdiler. Büyük çekişmeye sahne olan Survivor 2016 ;dül oyununu kim kazandı? İşte cevabı…

ÜNLÜLER ERKEN DAĞILMAYA BAŞLADI

Survivor 2016’da Ünlüler takımı üst üste 2 oyun kaybetmişti. Dokunulmazlık oyununu kaybederek konseyde Yılmaz Morgül ve Tuğba Özay’ı eleme adayı olarak çıkaran Ünlüler takımı hayli moralsiz ve aç oldukları için de güçten düşmüştü.

Survivor 22 Şubat ödül oyununda Gönüllüler 1-0 öne geçse de sonradan Ünlüler 1-1 beraberliği yakaladı. Bir Ünlüler, bir Gönüllüler derken Gönüllüler iyice farkı açtı ve 9-4 öne geçti. Peki, azandı?

Gönüllüler her zamanki gibi yüksek konsantrasyonla başlamıştı oyuna. Zafer ile Atakan karşılaştı, Zafer parkuru önde tamamladı ve sembolleri Atakan’dan önce devirerek Atakan’ı mağlup etti. Atakan Zafer’i tebrik etmeyi de ihmal etmedi. Gönüllülerden Aylin ve Ünlülerden Ebru Öztürk karşılaştı, Aylin durumu Gönüllüler takımı lehine 9-4 yapmayı başardı.

EFECAN MI KAZANDI MEHMET Mİ?

Gönüllüler 9-4 öndeydi Ünlüler karşısında ve oyun 10’da bitiyordu. İşte son etapta Ünlüler’den Mehmet ile Gönüllüler’den Efecan karşı karşıya geldi. Mehmet ve Efecan parkuru birlikte tamamlamasına rağmen, sembolleri devirmede Mehmet başarılı olamayınca Gönüllüler’in hakimiyeti de devam etti. Gönüllüler Ünlüleri 10-4 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Gönüllüler üst üste 3’üncü oyunu da kazandı.

NAGİHAN TUĞBA ÖZAY’A SARILDI         

          

Ünlüler takımı kaybedince Nagihan Tuğba Özay’a sarılarak üzüntüsünü belirtti. Ünlüler takımı bu zor ödül oyununda tel tel döküldü. Takımın en güçlü halkası olarak gösterilen Atakan bile oyun kaybetti.

ÖDÜL GÖNÜLLÜLERİN

22 Şubat 2016 Survivor’da zorlu parkur sonrası Gönüllüler 10-4 kazandı. Gönüllüler son üç oyunu da kazanarak Ünlülere sevinç yaşamayı unutturdular. Ünlüler yine müthiş bir yemek ödülünü kaybetti.

ÖDÜL NEYDİ?                                                                       

Survivor 22 Şubat ödül neydi, sorusunun cevabı ise oldukça tatmin ediciydi. Çünkü kazanan takım pizza yiyecekti. Ödülü kazanan takım Gönüllüler olduğu için Pizza’yı da onlar kazandı ve afiyetle yediler.

Sitemizde yayınlanan haberlerin izinsiz ve link verilmeden kopyalanması yasaktır. Link vermeden Yayınlayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır.

Kaynak: Diyarbakır Söz